counter

Λόγω εξαντλητικής δίαιτας για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης έπεσαν τα μαλλιά της!

Λόγω εξαντλητικής δίαιτας για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης έπεσαν τα μαλλιά της!
Λόγω εξαντλητικής δίαιτας για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης έπεσαν τα μαλλιά της!

Το όνομα της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το sexy στοιχείο, τις πληθωρικές καμπύλες, το στυλ αλλά και τα μακριά πλούσια μαλλιά της. Κι όμως έφτασε η ώρα που η celebrity βλέπει τα μαλλιά της μέρα με τη μέρα να πέφτουν και να λιγοστεύουν. Ο λόγος για την Kim Kardashian η οποία αρχίζει να χάνει λίγη από την αίγλη της και όμως επιμένει να τοποθετεί extensions στο κεφάλι της για να έχει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα μαλλιά της.

Ο φακός τη συνέλαβε με κότσο που πρόδιδε την απώλεια των μαλλιών!

Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν την τηλεπερσόνα να αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τα μαλλιά της καθώς σε μερικά σημεία όταν έχει μαζεμένα τα μαλλιά της φαίνεται έντονα το δέρμα της. Ενώ πολλές διάσημες αφαιρούν τις τρέσες και τα extension για να προστατεύσουν το κεφάλι τους, η Kim Kardashian δεν παραιτείται αλλά τα σημάδια είναι εμφανή και την πρόδωσαν.

Πέφτουν τα μαλλιά της εξαιτίας της δίαιτας λένε οι ειδικοί

Όπως αναφέρει και ο ξένος Τύπος αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχασε πάρα πολύ γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Η Kim Kardashian κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να χάσει τα πολλά κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πράγμα που κατάφερε, αλλά απ’ ότι φαίνεται ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά.

Ίσως το πρόγραμμα που ακολούθησε για να απαλλαχθεί από τα κιλά την έκανε να υπερβάλει και να στερήσει από τον οργανισμό της βασικές βιταμίνες που χρειάζεται. Το γεγονός είναι ότι η Kim Kardashian χάνει τα μαλλιά της και όσο επιμένει να χρησιμοποιεί extensions τόσο περισσότερο επιβαρύνει το κεφάλι της. Στο τέλος θα μείνει καραφλή!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR