counter

Απόψε μεγάλη πρεμιέρα για το THE VOICE 21:15 στον ΑΝΤ1!

Απόψε μεγάλη πρεμιέρα για το THE VOICE 21:15 στον ΑΝΤ1!
Απόψε μεγάλη πρεμιέρα για το THE VOICE 21:15 στον ΑΝΤ1!

THE VOICE

Το «THE VOICE», το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο που κατέκτησε 49 χώρες, διεκδίκησε δεκάδες υποψηφιότητες για ‘Καλύτερο Talent Show’ σε διεθνή τηλεοπτικά βραβεία έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στις 21:15.

Μπείτε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ANT1 The Voice of Greece: https://www.facebook.com/pages/Ant1-The-Voice-of-Greece/309274285880274 και δείτε πρώτοι Exclusive Sneak Preview από τη μεγάλη πρεμιέρα!

Η σκηνή του «THE VOICE» και ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχονται για πρώτη φορά τους 4 Coaches σε μία μοναδική καλλιτεχνική συνεργασία πριν ξεκινήσουν τη διαδικασία επιλογής των παικτών τους.

Στην πρεμιέρα του «THE VOICE» ξεκινάει η φάση των Blind Auditions. Εδώ οι Coaches δεν έχουν οπτική επαφή με τον διαγωνιζόμενο, αφού κάθονται σε μια περιστρεφόμενη πολυθρόνα με την πλάτη γυρισμένη. Εδώ ο διαγωνιζόμενος πρέπει να “κερδίσει” τους Coaches με μοναδικό “όπλο” τη φωνή του, ενώ κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του, θα συνοδεύεται από μια μπάντα live.

Αν κάποιος από τους Coaches κατά τη διάρκεια των Blind Auditions ενθουσιαστεί από την ερμηνεία του διαγωνιζόμενου, τον επιλέγει στην ομάδα του. Ταυτόχρονα, η περιστρεφόμενη πολυθρόνα γυρίζει και τότε διαγωνιζόμενος και Coach αντικρίζουν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον.

Αν όμως πάνω από ένας από τους Coaches επιλέξει τον συγκεκριμένο διαγωνιζόμενο, τότε ο διαγωνιζόμενος είναι εκείνος που διαλέγει με ποιόν προτιμάει να συνεργαστεί. Οι Blind Auditions ολοκληρώνονται όταν κάθε Coach έχει συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό διαγωνιζόμενων (16) για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα θα αναλάβει να προετοιμάσει κάθε έναν διαγωνιζόμενο της ομάδας του, ώστε να τον αναδείξει όσο καλύτερα μπορεί, περνώντας έτσι στη δεύτερη φάση του «THE VOICE» που είναι τα «Βattles».

Το «THE VOICE» είναι το talent show που κλείνει τα μάτια στην εμφάνιση και ακούει μόνο τη φωνή!

Ο Αντώνης Ρέμος θέλει να «ανακαλύψει την αλήθεια μιας φωνής. Τι τον κάνει αυτή η φωνή να ζωγραφίσει στο μυαλό του…».

Η Δέσποινα Βανδή «Ψάχνει τη φωνή που θα την κάνει να ανατριχιάσει».

Ο Μιχάλης/Stavento αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν με ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση, δεν με νοιάζει αν είσαι ψηλός ή αδύνατος, όμορφος ή άσχημος…».

Η Μελίνα Ασλανίδου συμπληρώνει: «Ψάχνω να βρω φωνές που έχουν το δικό τους χρώμα, τεχνική δυνατότητα και ψυχή. Αυτό θέλω να βρω και νομίζω… θα το βρω»!

Στο THE VOICE μόνο οι πιο ταλαντούχοι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στο ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο. Μόνο οι καλύτεροι μπορούν να συνεχίσουν, να κατακτήσουν το stage και την κορυφή!

Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι ο “V” reporter που θα μεταφέρει τους τηλεθεατές στα άδυτα των παρασκηνίων του «THE VOICE».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR