counter

Δολοφόνησαν την πρώην Μις Βενεζουέλα και τον άντρα της

Δολοφόνησαν την πρώην Μις Βενεζουέλα και τον άντρα της
Δολοφόνησαν την πρώην Μις Βενεζουέλα και τον άντρα της

Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας της πρώην Μις Βενεζουέλα και του συζύγου της που έπεσαν θύματα ληστών ενώ είχαν μαζιί τους την 5χρονη κόρη τους. Η 29χρονη Monica Spear Mootz που είχε στεφθεί Μις Βενεζουέλα το 2004, ταξίδευε με τον 49χρονο σύζυγο της Thomas Henry Berry, από το Puerto Cabello στην πόλη Valencia της Λατινικής Αμερικής.

Τους δολοφόνησαν ενώ σταμάτησαν να τσεκάρουν τη βλάβη του αυτοκινήτου!

Το αυτοκίνητο που επέβαινε η οικογένεια έπαθε βλάβη, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να σταματήσουν στην άκρη του δρόμου για να τσεκάρουν τη βλάβη και να συνεχίσουν. Εκείνη την άτυχη στιγμή, τους επιτέθηκαν ληστές, οι οποίοι άνοιξαν πυρ, σκοτώνοντας την Monica Spear Mootz και τον σύζυγο της, Thomas Henry Berry.

Τραυματισμένη είναι η μικρή τους 5χρονη κόρη!

Οι ληστές δολοφόνησαν το άτυχο ζευγάρι που απολάμβανε οικογενειακές στιγμές ευτυχίας έχοντας μαζί τους τη μικρή κορούλα τους. Από τα πυρά, τραυματίστηκε και το 5χρονο κοριτσάκι τους στα πόδια, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες του ξένου Τύπου βρίσκεται εκτός κινδύνου.

H αστυνομία της Βενεζουέλας έχει ξεκινήσει έρευνες για τη δολοφονία της πρώην Μις Βενεζουέλα , πιστεύοντας πως επρόκειτο για μια απόπειρα ληστείας, που είχε απροσδόκητη κατάληξη. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι η 29χρονη καλλονή, ζούσε το τελευταίο διάστημα μόνιμα στο Miami, και αυτή την εβδομάδα θα επέστρεφε στις ΗΠΑ καθώς η Monica Spear Mootz φοβόταν να μείνει στην Βενεζουέλα καθαρά για λόγους ασφάλειας.

Η εγκληματικότητα αυξάνεται διαρκώς στη χώρα και εκείνη επιθυμούσε να εγκατασταθεί στις ΗΠΑ για να είναι η οικογένεια της ασφαλής. Δυστυχώς δεν πρόλαβε και έπεσε θύμα δολοφονίας μαζί με το σύζυγο της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR