counter

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι σκέφτεται να παντρευτεί! VIDEO

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι σκέφτεται να παντρευτεί! VIDEO
Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι σκέφτεται να παντρευτεί! VIDEO

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη... παντρεύεται!

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό για τον τρόπο που επέλεξε να πει ότι θα παντρευτεί με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου και μάλιστα στον αέρα της εκπομπής της, το μεσημέρι της Τρίτης 7 Ιανουαρίου. Αφορμή πήρε από την καλεσμένη της, Κατερίνα Λέχου, η οποία παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι, αιφνιάζοντας τους πάντες μιας και ήταν κατά του γάμου.

Η Ελένη Μενεγάκη, συζήτησε με την Κατερίνα Λέχου το γεγονός του γάμου της, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει πως λίγο πριν παντρευτεί σκεφτόταν εκείνη, που της έλεγε συνεχώς να παντρευτεί. Έχουμε δει την Ελένη Μενεγάκη να φορά βέρα στο αριστερό με τον σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο από τα τέλη του καλοκαιριού, αλλά τώρα φαίνεται ότι θα φορέσει μία και καλή βέρα στο δεξί.

Κατά την διάρκεια της κουβέντας της με την Κατερίνα Λέχου και ενώ εκείνη τςη έλεγε πόσο φοβόταν να παντρευτεί, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι και τις δύο φορές που παντρεύτηκε, φοβόταν. "Άσχετα που το έχω κάνει όχι μία, αλλά δύο φορές πάντα το φοβόμουν και δεν το ήθελα, αλλά βρισκόμουν παντρεμένη. Και τώρα πάλι φοβάμαι...", είπε η Ελένη Μενεγάκη και πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα για να μην αποκαλύψει περισσότερα.

Δείτε πώς ακριβώς είπε η Ελένη Μενεγάκη ότι παντρεύεται.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR