counter

Καθύβρισαν την Ελένη Μενεγάκη: "Φοβήθηκα μην φάω και ξύλο", εξομολογήθηκε (video)

Καθύβρισαν την Ελένη Μενεγάκη: "Φοβήθηκα μην φάω και ξύλο", εξομολογήθηκε (video)
Καθύβρισαν την Ελένη Μενεγάκη: "Φοβήθηκα μην φάω και ξύλο", εξομολογήθηκε (video)

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη διηγήθηκε στην εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης 7 Ιανουαρίου, μια ιστορία που της συνέβη το πρωί της ίδιας μέρας, την ώρα που οδηγούσε. Η παρουσιάστρια, έκανε λόγο για τα νεύρα που έχει σήμερα ο κόσμος, και ξεσπά κυρίως στον δρόμο που βγαίνει με το αυτοκίνητό του. Η Ελένη Μενεγάκη, βρέθηκε άθελά της, πρωταγωνίστρια σε έναν έντονο καβγά που αφορούσε τελικά και την ίδια.

"Αυτή την εποχή όλοι είναι έτοιμοι για καβγά. Τον εκνευρισμό που βλέπω στους οδηγούς αν κάνεις ένα λάθος... Το τι μούτζα κυκλοφορεί. Σήμερα πήγα να διασχίσω την Χαριλάου Τρικούπη και ερχόταν ένας οδηγός με την γυναίκα του. Σιγά σιγά πήγαινα κι εγώ, σιγά σιγά κι αυτός. Έκανα το λάθος να θέλω να στρίψω αριστερά κάποια στιγμή, ενώ δεν έχει φανάρι εκεί. Το τι άκουσα, τι χειρονομία είδα, δεν λέγεται! Σκέφτηκα να απαντήσω, αλλά μετά φοβήθηκα μην φάω και ξύλο, τα νεύρα όλου του κόσμου έχουν πιάσει κόκκινο. Τον χαιρέτισα κι έφυγα", είπε η Ελένη Μενεγάκη για την περιπέτειά της.

Στην εκπομπή της σήμερα η Ελένη Μενεγάκη είπε ουκ ο λίγα. Μεταξύ άλλων περιέγραψε και τον σωστό τρόπο για να απολαύσει κανείς τις γαρίδες. "Δεν μου αρέσει όταν κάποιος την τρώει αργά με το πιρούνι. Αν δεν πάρεις το κεφάλι να το ρουφήξεις, να φύγουν τα υγρά" είπε χαρακτηριστικά. (Δείτε το video εδώ)   Ενώ λίγο μετά αποκάλυψε ότι σκέφτεται να παντρευτεί τον σύντροφό της. (Δείτε το video εδώ)

Δείτε τι έγινε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR