counter

Sarah Jessica Parker: Πηγαίνει τα Hello Kitty ταρανδάκια της σχολείο!

Sarah Jessica Parker: Πηγαίνει τα Hello Kitty ταρανδάκια της σχολείο!
Sarah Jessica Parker: Πηγαίνει τα Hello Kitty ταρανδάκια της σχολείο!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Οι δίδυμες κόρες της Sarah Jessica Parker αποτελούν την δίδυμη ευτυχία της. Οι τετράχρονες Marion και Τabitha μπορούν να χαρακτηριστούν αναμφίβολα μικρές fashionistas ακολουθώντας τα στυλιστικά χνάρια της μητέρας τους που αποτελεί fashion icon. Oι μικρές κόρες της Sarah Jessica Parker έχουν κεντρίσει πολλές φορές τα φλας των φωτογράφων αφού οι εμφανίσεις τους έχουν στυλ, πρωτοτυπία και πολύ χρώμα, όλες υπό την επιμέλεια της μητέρας τους.

Η Sarah Jessica Parker είναι μια αφοσιωμένη μητέρα που επενδύει πολύ από τον προσωπικό της χρόνο στην ανατροφή των χαριτωμένων παιδιών της. Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φωτογραφηθεί να συνοδεύει η ίδια τις κόρες της στο σχολείο.

Αυτή τη φορά λόγω του βροχερού και κρύου καιρού η Sarah Jessica Parker είχε έναν λόγο παραπάνω να πάει η ίδια τα παιδιά της στο σχολείο τους έχοντας φορέσει σε αυτά  χειμερινό…εξοπλισμό που έκλεψε την παράσταση. Τα Hello Kitty σκουφιά με αυτιά τάρανδου που φόρεσαν οι Μarion και Τabitha κέντρισαν τις εντυπώσεις και σε συνδυασμό με τις χαριτωμένες φατσούλες τους αποτελούν χάρμα οφθαλμών.

Η Sarah Jessica Parker casual ντυμένη και φορώντας ένα διακριτικό γκρι σκουφί σε αντίθεση με τις κόρες της, τις κρατούσε από το χέρι καμαρώνοντας. Δικαίως!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR