counter

Τα ελιξίρια ομορφιάς της Δήμητρας Γουλά

Τα ελιξίρια ομορφιάς της Δήμητρας Γουλά
Τα ελιξίρια ομορφιάς της Δήμητρας Γουλά

Τα ελιξίρια ομορφιάς της Δήμητρας Γουλά

Ανακαλύψτε στο βιβλίο της Δήμητρας Γουλά πώς μπορείτε να έχετε ένα τέλειο μακιγιάζ μέσα σε τριάντα δευτερόλεπτα ή πώς η σαμπάνια και ο καφές μπορούν να γίνουν οι μεγάλοι σας σύμμαχοι!

 


Σχετικά με την Συγγραφέα Δήμητρα Γουλά:

Η Δήμητρα Γoυλά σπούδασε επιστημονική αισθητική προσώπου και σώματος, με ειδίκευση στην προσωπολογία, στο Schoener Berufsausbildungs Institut στο Μόναχο. Παράλληλα, ειδικεύτηκε στο θεατρικό μακιγιάζ και στα σπέσιαλ εφέ κινηματογράφου. Ακολούθως σπούδασε αισθητική κοσμετολογία και οικονομική οργάνωση ινστιτούτων ομορφιάς και SPA στο Λονδίνο – Bitec: Higher National Diploma.

Αρθρογραφεί σε πολλά γυναικεία περιοδικά και έντυπα υγείας & ομορφιάς και έχει διατελέσει μόνιμη συνεργάτης σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

Σήμερα, η Δήμητρα Γουλά διατηρεί το πολύ επιτυχημένο dimitra goula boutique institute (www.dimitragoula.gr) στο κέντρο της Αθήνας. Πρόσφατα παρουσίασε τη δική της σειρά εξατομικευμένων, φρέσκων καλλυντικών «My handmade beauty» by Dimitra Goula, τα οποία είναι απαλλαγμένα από χημικά συντηρητικά, χρώμα, άρωμα και έκδοχα.

 


Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR