counter

Σταύρος Ξαρχάκος - Σμαράγδα Καρύδη: Οι πρώην... μαζί!

Σταύρος Ξαρχάκος - Σμαράγδα Καρύδη: Οι πρώην... μαζί!
Σταύρος Ξαρχάκος - Σμαράγδα Καρύδη: Οι πρώην... μαζί!

Η σχέση τους αν και δεν την παραδέχτηκαν ποτέ δημοσίως μέτρησε 8 χρόνια και ήταν ένας έρωτας με διάρκεια. Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Σταύρος Ξαρχάκος απέδειξαν σε νυχτερινή τους έξοδο ότι οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και μπορούν ακόμα και να βγουν να διασκεδάσουν έξω με τις παρέες τους.

Τι κι αν οι δυο τους επέλεξαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς; Σμαράγδα Καρύδη και Σταύρος Ξαρχάκος τρέφουν τρυφερά αισθήματα και σεβασμό ο ένας για τον άλλο μετά από τα 8 χρόνια που πέρασαν μαζί. Βρέθηκαν στην ίδια παρέα στην Ακτή Πειραιώς να διασκεδάζουν την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε μια τρυφερή και ιδιαίτερη στιγμή.

Η Σμαράγδα Καρύδη του έδωσε ένα θερμό φιλί στη μύτη αποδεικνύοντας ότι οι δυο πρώην διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Ο Σταύρος Ξαρχάκος με χαρά δέχτηκε το φιλί της ταλαντούχας ηθοποιού ενώ όλοι μαζί παρακολούθησαν το πρόγραμμα στην ακτή Πειραιώς.

Η νεαρή ηθοποιός συνοδευόμενη από τον  Θοδωρή Αθερίδη διασκέδασαν με το πρόγραμμα των “Γκαγκαντίν”, του Διονύση Σαββόπουλου, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Γιάννη Ζουγανέλη και του Σάκη Μπουλά. Στην παρέα τους βρέθηκε και η Γωγώ Μπρέμπου αλλά και η Δήμητρα Ματσούκα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR