counter

Με μπαμπά καλλιτέχνη και μαμά παρουσιάστρια, η μικρούλα κοιμάται άνετα στις πρόβες τους!

Με μπαμπά καλλιτέχνη και μαμά παρουσιάστρια, η μικρούλα κοιμάται άνετα στις πρόβες τους!
Με μπαμπά καλλιτέχνη και μαμά παρουσιάστρια, η μικρούλα κοιμάται άνετα στις πρόβες τους!

Κόρη Κατερίνας Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν μεγάλη αδυναμία στην κορούλα τους, Αέλια και θέλουν να περνούν μαζί της, όσο περισσότερο καιρό γίνεται.

Η Κατερίνα Καραβάτου, δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, μια φωτογραφία με την μικρή Αέλια, να κοιμάται κατά την διάρκεια πρόβας του μπαμπά της, Κρατερού. "Από μικρή μου έλεγαν οι γονείς μου ότι όπου κι αν πήγαιναν με έπαιρναν μαζί τους κι εγώ κοιμόμουν όπου έβρισκα χωρίς κανένα πρόβλημα... Όταν γνώρισα τον Κρατερό μου είπε ότι κοιμόταν μόνο με φασαρία κι όταν δεν ακουγόταν τίποτα, ξυπνούσε..... Η Αέλια δεν είχε επιλογή... Κοιμάται του καλού καιρού στην πρόβα του μπαμπά της ακούγοντας Στράτο Διονυσίου...! Οι μπαγλαμάδες αρχίσαν ήδη τα τσιφτετέλια....Είναι σαφές.", έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Κατερίνα θέλει η Αέλια να περνά όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τον μπαμπά της κι έτσι ακόμη και όταν ο Κρατερός έχει πρόβα για δουλειά, πηγαίνουν βόλτα για να τον δει. Τώρα αν την πάρει και ο ύπνος, ακόμη καλύτερα... καθώς η μικρή Αέλια, ακόμη ξυπνάει το βράδυ για παιχνίδι και δεν αφήνει τους γονείς της να κοιμηθούν.

Όπως φαίνεται, η μικρή Αέλια έχει πάρει και από τους δύο γονείς της. Και από την υπναρού μαμά της, Κατερίνα, αλλά και από τον μπαμπά της, Κρατερό, που αγαπά τον ύπνο, κάτω από καθεστώς φασαρίας!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR