counter

Ναταλία Γερμανού - Μάνος Ιωάννου: Έκαναν μαζί ρεβεγιόν με στενούς φίλους

Ναταλία Γερμανού - Μάνος Ιωάννου: Έκαναν μαζί ρεβεγιόν με στενούς φίλους
Ναταλία Γερμανού - Μάνος Ιωάννου: Έκαναν μαζί ρεβεγιόν με στενούς φίλους

Στο νέο hot spot του Κολωνακίου, το ασιατικό εστιατόριο Li-Li Shu πέρασαν το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και ο σύντροφός της. Η Ναταλία Γερμανού και ο Μάνος Ιωάννου, που συμπλήρωσαν έξι μήνες σχέσης, έφτασαν λίγο πριν από τις 11 με τον καλό φίλο της παρουσιάστριας Θέμη Γεωργαντά.

“Επειδή ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής, στις 21 Δεκεμβρίου, ο Θέμης Γεωργαντάς απουσίαζε εκτός Αθηνών, αποφάσισε να γιορτάσει με ένα δείπνο για φίλους εκείνο το βράδυ”, μαρτυρά στο ΟΚ! πρόσωπο που βρέθηκε εκεί. Τη συντροφιά συμπλήρωναν ο Ηλίας Πανταζόπουλος με τη σύντροφό του Ρία Αντωνίου, η οποία μόλις είχε φτάσει στην Αθήνα από το Μιλάνο, όπου ζει μόνιμα.

Ο φακός του περιοδικού απαθανάτισε τη Ναταλία Γερμανού και τον Μάνο Ιωάννου, ο οποίος στις 11 Ιανουαρίου θα γιορτάσει τα 26α του γενέθλια, κατά την αναχώρησή τους λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα. Στο αυτοκίνητό τους επιβιβάστηκε και ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος διαμένει στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών στο Μαρούσι με τη Ναταλία Γερμανού. 

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

Cover OK! 426

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR