counter

Βάσω Λασκαράκη: Αδυνατισμένη στην 1η συνέντευξη μετά τη γέννα. Τα κιλά, ο θηλασμός & η αυπνία

Βάσω Λασκαράκη: Αδυνατισμένη στην 1η συνέντευξη μετά τη γέννα. Τα κιλά, ο θηλασμός & η αυπνία
Βάσω Λασκαράκη: Αδυνατισμένη στην 1η συνέντευξη μετά τη γέννα. Τα κιλά, ο θηλασμός & η αυπνία

Βάσω Λασκαράκη

Ανανεωμένη, λαμπερή και με το πιο πλατύ της χαμόγελο εμφανίστηκε η Βάσω Λασκαράκη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου. Η ηθοποιός έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση σχεδόν 2 μήνες μετά τη γέννα της. Μαζί με το σύζυγό της Γιάννη Τσιμιτσέλη κρατούν στην αγκαλιά τους την νεογέννητη κορούλα τους και απολαμβάνουν τις πρωτόγνωρες εμπειρίες σαν γονείς πλέον.

Η Βάσω Λασκαράκη έλαμπε από ευτυχία και ήταν πιο χαλαρή και άνετη όσο ποτέ. Μιλούσε για το μωρό της και το στόμα της έσταζε μέλι ενώ δε σταμάτησε λεπτό να χαμογελάει. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο θηλασμό και στο πόσο ταλαιπωρήθηκε καθώς η μικρή κορούλα της δαγκώνει αρκετά και προκάλεσε τραυματισμούς στη νεαρή μαμά η οποία δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να θηλάζει κανονικά το μωρό της.

Έχοντας χάσει αρκετά από τα κιλά της εγκυμοσύνης η Βάσω Λασκαράκη εισήλθε στο πλατό της εκπομπής αδυνατισμένη ανανεωμένη με μαλλιά καστανά αλλά καρέ, ενώ φορούσε ένα κατακόκκινο κραγιόν. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύζυγο της Γιάννη Τσιμιτσέλη τονίζοντας ότι είναι παραδοσιακή μαμά και δεν ξυπνάει τον μπαμπά κατά τη διάρκεια της νύχτας αφού εκείνος δουλεύει το πρωί και έχει ανάγκη από τον ύπνο.

Η μικρή Ευαγγελία γεννήθηκε 4 κιλά και 70 γραμμάρια ακριβώς όπως ο μπαμπάς της Γιαννης Τσιμιτσέλης που είχε γεννηθεί μόλις 4. Όπως είπε και η ίδια, ευτυχώς που βγήκε το μωρό και “ξαλάφρωσε” και η ίδια αφού έχασε αμέσως τα 4 κιλά, από τα 14 που είχε πάρει συνολικά ενώ τώρα της έχουν απομεέινει άλλα 4 κιλά

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR