counter

Λιάγκας - Σκορδά: Χριστούγεννα Βόρεια Ελλάδα, Πρωτοχρονιά βόρεια προάστια & ski στο Μπάνσκο

Λιάγκας - Σκορδά: Χριστούγεννα Βόρεια Ελλάδα, Πρωτοχρονιά βόρεια προάστια & ski στο Μπάνσκο
Λιάγκας - Σκορδά: Χριστούγεννα Βόρεια Ελλάδα, Πρωτοχρονιά βόρεια προάστια & ski στο Μπάνσκο

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά

Στην δεύτερη εκπομπή της νέας χρονιάς η οποία μεταδόθηκε ζωντανά, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά περιέγραψαν στους συνεργάτες τους και στους τηλεθεατές το πώς πέρασαν τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας τις φετινές γιορτές επέλεξαν προορισμούς τόσο εντός Ελλάδος όσο και εκτός Ελλάδος. Η Φαίη Σκορδά δήλωσε χαρακτηριστικά ότι το ζευγάρι επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη, την ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κιλκίς και πολλές μέρες διέμεινε και στα Άνω Πορόια Σερρών. Ο Γιώργος Λιάγκας, λίγο μετά, αποκάλυψε ότι με την συνοδεία του πατέρα της συζύγου του, Δημήτρη Σκορδά, βρέθηκε για τρεις μέρες και στην Βουλγαρία, στην πόλη Μπάνσκο που βρίσκεται στο όρος Πίριν και τα τελευταία επιλέγεται από πολλούς Έλληνες για χειμερινές διακοπές. Ο Γιώργος Λιάγκας και ο πεθερός του, όμως, δεν ήταν μόνοι. Εκεί βρέθηκε και ο Γιώργος Παπαδάκης με τους δύο γιους του, 17 και 18 ετών. Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "δεν έχει δει ωραιότερα παιδιά στην ζωή του".

Ο πατέρας της Φαίης, μάλιστα, εξομολογήθηκε στο ζευγάρι ότι ο Γιώργος Παπαδάκης του άφησε πολύ καλή εντύπωση ως άνθρωπος.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έκαναν Πρωτοχρονιά όπως είπαν στο σπίτι πολύ γνωστού Έλληνα στα βόρεια προάστια και μάλιστα ήταν ένα από τα καλύτερα ρεβεγιόν της ζωής τους.

Όσο για το σκι στο Μπάνσκο... Σχολιάζοντας το ατύχημα του Σουμάχερ ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι παλιότερα έκανε μαγκιές στο ski, αλλά όχι πια. Γι' αυτό και τις δύο πρώτες ημέρες που είχε ομίχλη, καθόταν στο σαλέ και έπινε ζεστά και έκανε σκι μόνο την τρίτη ημέρα.

Δείτε όσα δήλωσαν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας για τις διακοπές τους στο video που ακολουθεί: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR