counter

Ελένη Φουρέιρα: Μίλησε για την καταγωγή της, την επανασύνδεση και τον γάμο με τον Γιώργο Σαμαρά (video)

Ελένη Φουρέιρα: Μίλησε για την καταγωγή της, την επανασύνδεση και τον γάμο με τον Γιώργο Σαμαρά (video)
Ελένη Φουρέιρα: Μίλησε για την καταγωγή της, την επανασύνδεση και τον γάμο με τον Γιώργο Σαμαρά (video)

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα, ήταν καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή του "Πρωινό", για το 2013. Το πρωί της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου λοιπόν, βρέθηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής κι έδωσε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Η Ελένη Φουρέιρα, μίλησε ανοιχτά για την σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά αλλά και τις δυσκολίες για να κρατηθεί ο δεσμός τους λόγω της απόστασης. Ο Γιώργος Σαμαράς ζει και αγωνίζεται στην Σκωτία κι έτσι το τηλέφωνο παίρνει καθημερινά... φωτιά! Η Ελένη Φουρέιρα παραδέχθηκε πως μιλούν τουλάχιστον τέσσερις ώρες την ημέρα στο τηλέφωνο και η τεχνολογία τους βοηθά πολύ για να επικοινωνούν εύκολα όλη την ημέρα.

Η επανασύνδεση της Ελένης Φουρέιρα με τον Γιώργο Σαμαρά

Η Ελένη Φουρέιρα, αποκάλυψε πως ήταν παλιότερα ζευγάρι με τον διεθνή επιθετικό για έναν χρόνο. Εδώ και έξι χρόνια είχαν χωρίσει. Από τότε μέχρι και σήμερα, ο Γιώργος Σαμαράς έκανε προσπάθεια για να τα ξαναβρουν κι όπως φαίνεται... "σκόραρε" με απόλυτη επιτυχία στην καρδιά της τραγουδίστριας. Μέχρι και τατουάζ έκανε για χάρη του!

Ο γάμος της Ελένης Φουρέιρα με τον Γιώργο Σαμαρά

"Νιώθω πιο ώριμη συναισθηματικά σ' αυτά που θέλω. Ο Γιώργος μου βγάζει πολλά συναισθήματα και για το μέλλον. Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που τα νιώθω αυτά. Μακάρι να κάνουμε οικογένεια", είπε η Ελένη Φουρέιρα για την σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά.

Η Ελένη Φουρέιρα για την καταγωγή της

"Πολλές φορές με εμπόδισαν να κάνω κάποια πράγματα, λόγω της καταγωγής μου", είπε η Ελένη Φουρέιρα. "Είναι λάθος να θεωρείται μειονέκτημα ότι είμαι από κάποια άλλη χώρα. Δεν το καταλαβαίνω", συμπλήρωσε. "Είχε γίνει θέμα και δεν θα βγω να απολογηθώ. Η Ελλάδα είναι η χώρα μου. Εδώ μεγάλωσα. Δεν ξέρω άλλη γλώσσα. Ποιον ενδιαφέρει από που είμαι; Πουλάω αυτό που κάνω, την δουλειά μου".

Δείτε τι είπε η Ελένη Φουρέιρα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR