counter

Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε μαυρισμένη & "καμένη" από τις Μαλδίβες (video)

Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε μαυρισμένη & "καμένη" από τις Μαλδίβες (video)
Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε μαυρισμένη & "καμένη" από τις Μαλδίβες (video)

Ελένη Μενεγάκη

Μαυρισμένη από το ταξίδι της στις Μαλδίβες επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη και καλησπέρισε τους τηλεθεατές της στη μία ακριβώς, το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου.

Η Ελένη Μενεγάκη, ξεκίνησε την εκπομπή της σε μεγάλα κέφια, με πολύ καλή διάθεση, ένα τεράστιο χαμόγελο και πολύ έντονο μαύρισμα από τις εξωτικές Μαλδίβες. Μάλιστα χορεύοντας, κάτω από τα χέρια, έδειχνε "καμμένη" από τον δυνατό ήλιο, στις Μαλδίβες. Η παρουσιάστρια, εμφανίστηκε ντυμένη στα... μαύρα, φορώντας κοντομάνικο ζιβάγκο, μίνι φούστα και μπότες πάνω από το γόνατο. Όπως ήταν φυσικό, η Ελένη Μενεγάκη δεν φόρεσε καλσόν, για να αναδείξει το χρώμα που πήρε από την ηλιοθεραπεία στις Μαλδίβες.

Ελένη Μενεγάκη μαυρισμένη

Όπως είναι γνωστό, η Ελένη Μενεγάκη, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου αναχώρησε με τα παιδιά και τον σύντροφό της για Μαλδίβες, ενώ στην παρέα της στο εξωτικό νησί προστέθηκε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Κατερίνα Ζαρίφη την αποκάλεσε "Bob Marley", ενώ ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος "Καζαμπούμπου", που είναι ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, θέλοντας και οι δύο να τονίσουν το μαύρισμά της Ελένης Μενεγάκη.

Δείτε την.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR