counter

"Τα κιλά μου με βάραιναν ψυχολογικά. Aισθανόμουν loser"

"Τα κιλά μου με βάραιναν ψυχολογικά. Aισθανόμουν loser"
"Τα κιλά μου με βάραιναν ψυχολογικά. Aισθανόμουν loser"

Αντώνης Λουδάρος

Ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" μίλησε για τα κιλά που έχασε αλλά και την πολύτεκνη οικογένεια του.

Ο Αντώνης Λουδάρος έκανε μεγάλη προσπάθεια για να χάσει τα κιλά που τον βάραιναν. Ακολούθησε ειδική διατροφή και προσπαθούσε όποτε είχε ελεύθερο χρόνο να κάνει άσκηση: "Τα κιλά με βάραιναν ψυχολογικά γιατί αισθανόμουν loser. Ένιωθα ότι δεν μπορώ να επιβληθώ στον εαυτό μου και ότι δεν μπορώ να έρθω στα όρια που ήθελα να βάλω. Μου χτύπησαν καμπανάκι, εξάλλου και οι ιατρικές εξετάσεις. Όλες οι τιμές ήταν στον θεό! Σκέφτομαι πόσο πολύ είχα αφεθεί. Αυτό κάτι σημαίνει για την ψυχολογία στην οποία βρίσκεσαι. Ουσιαστικά είναι σαν να τρως τη στενοχώρια σου" είπε ο ηθοποιός.

Ο Αντώνης Λουδάρος είναι ο βενιαμίν μιας πολύτεκνης οικογένειας με επτά παιδιά. Ο ίδιος λέει με χιούμορ: "Είμαι το τελευταίο λάθος των γονιών μου, φαντάζομαι! Όταν γεννήθηκα, κάποια από τα αδέλφια μου πήγαιναν ήδη γυμνάσιο και, όπως καταλαβαίνεις, αποτελούσα για χρόνια κάτι σαν το παιχνίδι τους. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου υπήρχε αγάπη και υπερβολή σε όλα".

Αντώνης Λουδάρος

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR