counter

Πέγκυ Ζήνα: Είχε πάει καλεσμένη στον πρώτο γάμο του Γιώργου Λύρα

Πέγκυ Ζήνα: Είχε πάει καλεσμένη στον πρώτο γάμο του Γιώργου Λύρα
Πέγκυ Ζήνα: Είχε πάει καλεσμένη στον πρώτο γάμο του Γιώργου Λύρα

Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα αρκετά χρόνια πριν παντρευτεί τον σύζυγο της Γιώργο Λύρα είχε πάει με την μητέρα της καλεσμένη στον πρώτο του γάμο με την Καίτη Φίνου. Στον πρώτο γάμο του  Γιώργου Λύρα η Πέγκυ Ζήνα ήταν μόλις 14 ετών και όταν του ευχόταν "βιον ανθόρπαστον" ούτε καν φανταζόταν πως αρκετά χρόνια μετά θα χόρευε μαζί του τον χορό του Ησαΐα.

Την αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή η "Γερμανού ξανάρχεται" η Ναταλία Γερμανού ρωτώντας την τραγουδίστρια για το συγκεκριμένο περιστατικό. Η Πέγκυ Ζήνα είπε: "Έχω δει τον σύζυγό μου ντυμένο γαμπρό δύο φορές! Η μαμά μου ήταν φίλη με την πρώτη γυναίκα του Γιώργου Λύρα, την Καίτη Φίνου και έτσι έγινε και βρεθήκαμε στον γάμο. Πήγα απλά να πώ να ζήσουν κτλ. Τότε τον συμπαθούσα πάρα πολύ, τον θεωρούσα πολύ καλό παιδί, αλλά ήταν πολύ μικρός και δεν μου άρεσε. Μου άρεσαν πάντα οι ώριμοι άντρες".

Αρκετά χρόνια μετά και ενώ ο Γιώργος Λύρας είχε χωρίσει, η Πέγκυ Ζήνα και ο σύζυγός της συναντήθηκαν τυχαία και από τότε είναι αχώριστοι: "Τον συνάντησα 6 χρόνια μετά και τότε ερωτευθήκαμε. Ήταν απίστευτο, δεν υπήρχε τίποτα πριν, ήταν αμοιβαίο, νομίζω πως ήταν γραφτό να γίνει"  είπε για την γνωριμία τους η τραγουδίστρια.   

Δείτε το Video απο την εκπομή "Η Γερμανού ξανάρχεται"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR