counter

Δέσποινα Βανδή: Στο στούντιο για τις πρόβες του "THE VOICE"

Δέσποινα Βανδή: Στο στούντιο για τις πρόβες του "THE VOICE"
Δέσποινα Βανδή: Στο στούντιο για τις πρόβες του "THE VOICE"

Χριστούγεννα στην Αθήνα έκανε η Δέσποινα Βανδή και συγκεκριμένα στο πλατό του πολυαναμενόμενου show του Αντ1 “THE VOICE”. Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και οι χρόνοι περιορισμένοι καθώς την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014, το φαντασμαγορικό show τραγουδιού έρχεται να μας ξεσηκώσει και να μας κρατήσει συντροφιά μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας.

Οι πρόβες είναι πολύωρες

Η Δέσποινα Βανδή δεν είχε χρόνο για να βρεθεί μακριά από την Αθήνα τις ημέρες των Χριστουγέννων και έμεινε στην πρωτεύουσα. Μαζί με την οικογένεια της και λίγους καλούς φίλους πέρασε τα Χριστούγεννα και με πολλές και πολύωρες πρόβες.

Η τραγουδίστρια που θα τη δούμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση σε ρόλο κριτή επιθυμεί να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα. Δοκιμάζει ρούχα, παπούτσια, προβάρει χτενίσματα και μαζί με τους συνεργάτες της περνάνε πάρα πολλές ώρες στα στούντιο της εκπομπής.

Το στυλ της τραγουδίστριας άψογο και στην καθημερινότητα της

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε τη Δέσποινα Βανδή με casual άνετο look την ώρα που έμπαινε στο στούντιο για την πρόβα της και έκλεψε την παράσταση καθώς είναι πάντα στυλάτη και καλοντυμένη ακόμη και φλατ μπότες και ένα απλό μπουφάν.

Με μια τεράστια τσάντα που προφανώς έκρυβε τα πάντα μέσα αφού πηγαίνει μέρα στο στούντιο και φεύγει νύχτα, με ανεβασμένη διάθεση έφτασε στην ώρα της για την πρόβα του “THE VOICE”. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR