counter

Η Ελληνίδα ηθοποιός απολαμβάνει τα πρώτα Χριστούγεννα με τη νεογέννητη κόρη της

Η Ελληνίδα ηθοποιός απολαμβάνει τα πρώτα Χριστούγεννα με τη νεογέννητη κόρη της
Η Ελληνίδα ηθοποιός απολαμβάνει τα πρώτα Χριστούγεννα με τη νεογέννητη κόρη της

Η Βάσω Λασκαράκη με τη νεογέννητη κόρη της

Τα πρώτα της Χριστούγεννα αγκαλιά με το μωρό της και με τον αγαπημένο της σύζυγο θα γιορτάσει φέτος η Βάσω Λασκαράκη. Μόνο λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που η γνωσή ηθοποιός αντίκρισε το κοριτσάκι της και η ευτυχία της δεν περιγράφεται. Έχει όλα όσα χρειάζεται για να είναι χαρούμενη και γεμάτη.

Το σπίτι στο οποίο μένει με τον αγαπημένο της σύζυγο Γιάννη Τσιμιτσέλη έχει γεμίσει από παιδικά κλάματα, μωρουδιακά, κρέμες ενώ στο σαλόνι του σπιτιού της δεσπόζει το τεράστιο δέντρο που στόλισε η ίδια παρέα με τη νεογέννητη κορούλα της.

Σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και με τα πολύχρωμα λαμπάκια να χορεύουν στο πελώριο δέντρο τους η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να δει λίγα επεισόδια της σειράς “Πολυκατοικία” στην οποία γνώρισε τον έρωτα της ζωής της και απέκτησε μαζί του τον καρπό του έρωτα τους.

Η Βάσω Λασκαράκη ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter  με τα ποδαράκια της νεογέννητης κόρης της η οποία φοράει παπουτσάκια κόκκινα που πάνω τους έχουν τη Minnie Mouse και αναγράφεται η φράση: “My very first Christmas”.

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι σίγουρα διαφορετικά για τη Βάσω Λασκαράκη και το Γιάννη Τσιμιτσέλη που έγιναν πρόσφατα γονείς και κρατούν την νεογέννητη κόρη τους στην αγκαλιά τους και περνούν τις πιο όμορφες στιγμές στο σπίτι τους.

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για το ζευγάρι, ήρθε νωρίς και συγκεκριμένα στις 10 Νοεμβρίου, ένα ηλιόλουστο πρωινό που άλλαξε της ζωή του ζευγαριού. 

Βάσω Λασκαράκη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR