counter

Γέννησε η Μπέττυ Μαγγίρα!

Γέννησε η Μπέττυ Μαγγίρα!
Γέννησε η Μπέττυ Μαγγίρα!

Μπέτι Μαγγίρα

Γέννησε η Μπέττυ Μαγγίρα!

Αργά το βράδυ της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου η Μπέττυ Μαγγίρα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο μαιευτήριο ΡΕΑ. Η Μπέττυ Μαγγίρα έγινε μαμά για δεύτερη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης. Η γέννηση της κόρης της ήταν για εκείνη το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μόλις γέννησε, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους της για τον ερχομό της κόρης της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter κάνοντας δύο αναρτήσεις που έσφυζαν από χαρά. Η πρώτη ανάρτησή της έγραφε: "Γεννήσαμε, γεννήσαμε, το θαύμα μας το ζήσαμε. Το μωρό μας το έφερε ο Άγιος Βασίλης και όχι πελαργός", ενώ η δεύτερη: "Στο ΡΕΑ μέσα σε δύο ώρες, όλα τέλεια. Το προσωπικό καταπληκτικό, το μαιευτήριο τέλειο".

Όπως έγραψε και η ίδια η Μπέττυ γέννησε την κόρη της μέσα σε δύο ώρες και η φροντίδα του προσωπικού του νοσοκομείου προς εκείνη την συγκίνησε.Τα φετινά Χριστούγεννα έγινε μαμά για δεύτερη φορά και η κόρη της ήταν ένα δώρο που αισθάνεται ότι ο Άγιος Βασίλης της χάρισε.

Να της ζήσει!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR