counter

O Σάκης Μπουλάς αγκαλιά με την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Ούστα

O Σάκης Μπουλάς αγκαλιά με την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Ούστα
O Σάκης Μπουλάς αγκαλιά με την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Ούστα

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Οι "Γκαγκαντίν- Γενναίοι της Νύχτας"  Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης και Σάκης Μπουλάς έκαναν πρεμιέρα στην Ακτή Πειραιώς  την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου. Η Ακτή Πειραιώς, ασφυκτικά γεμάτη, υποδέχτηκε τους φίλους των καλλιτεχνών που το φετινό χειμώνα ετοίμασαν ένα σπονδυλωτό θέατρο τραγουδιών με σκηνές καραόκε, εικόνες μπουάτ και πολιτικού καμπαρέ με άφθονα τραγούδια. Η παρουσία που ξεχώρισε στην σκηνή την βραδιά της Παρασκευής ήταν ο Σάκης Μπουλάς. Ο τραγουδιστής, μετά την περιπέτεια της υγείας του αλλά και τις κακόβουλες φήμες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και τον ήθελαν να έχει φύγει από την ζωή, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό πάνω στην σκηνή και καταχειροκροτήθηκε.

Στην πρεμιέρα των Γκαγκαντίν το "παρών" έδωσαν πολλοί επώνυμοι φίλοι του μουσικού σχήματος: Ελένη Ράντου, Κατερίνα Τσάβαλου και Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ήταν ανάμεσα σε αυτούς. Η Αλεξάνδρα Ούστα, σύντροφος του Σάκη Μπουλά, δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του αγαπημένου της και οι δύο τους πόζαραν αγκαλιά στον φακό μαζί με όλη την παρέα επωνύμων που τίμησε το μουσικό σχήμα.  

Πριν λίγες μέρες, ο Σάκης Μπουλάς είχε παρευρεθεί και εκείνος στην πρεμιέρα της συντρόφου του Αλεξάνδρας Ούστα στην παράσταση Πνιγμονή στο Πολυχώρο “Vault”. Ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε του βήμα και είναι αχώριστοι!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR