counter

H Ευαγγελία Αραβανή αποχώρησε από το Dancing και "κάρφωσε" αυτούς που ήξεραν από πριν χορό (Video)

H Ευαγγελία Αραβανή αποχώρησε από το Dancing και "κάρφωσε" αυτούς που ήξεραν από πριν χορό (Video)
H Ευαγγελία Αραβανή αποχώρησε από το Dancing και "κάρφωσε" αυτούς που ήξεραν από πριν χορό (Video)

Ευαγγελία Αραβανή

Καλεσμένη του Πρωινού ΑΝΤ1 βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου η Ευαγγελία Αραβανή, μια ημέρα μετά την αποχώρησή της από το 9ο live του Dancing with the Stars 4. H Ευαγγελία Αραβανή και ο παρτενέρ της Vladimir Morotsko δεν κατάφεραν να κερδίσουν την προτίμηση της κριτικής επιτροπής και του κοινού - παρά την αξιόλογη χορευτική τους προσπάθεια - και αποχώρησαν.

Η ρομαντική χορογραφία της Ευαγγελίας Αραβανή στο 9ο live του Dancing with the Stars 4 συγκέντρωσε συνολικά 32 βαθμούς ενώ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων παραδέχτηκε πως δεν περίμενε να αποχωρήσει.

Η Ευαγγελία Αραβανή, καλεσμένη στο Πρωινό, απάντησε στις ερωτήσεις που τις έθεσε το πάνελ της εκπομπής με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό. O Γιώργος Λιάγκας ρώτησε χαρακτηριστικά την Ευαγγελία Αραβανή για το αν θεωρούσε ότι θα έπρεπε να προχωρήσει και άλλο στο παιχνίδι. Η Ευαγγελία απάντησε χαρακτηριστικά: "Μπορεί να ήμουν πιο καλή χορευτικά σε σχέση με κάποιον άλλο αλλά αν ο κόσμος συμπαθεί κάποιον άλλο τον ψηφίζει και παραμένει. Ο κόσμος νομίζει ότι αν κάποιος χορεύει καλά, δεν έχει ανάγκη την ψήφο του οπότε δεν τον ψηφίζει"

Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε: "Ακούστηκε ότι ήσουν επαγγελματίας χορεύτρια, πιστεύεις ότι αυτό σου έκανε κακό;" Τότε η Ευαγγελία Αραβανή απάντησε ρίχνοντας πλαγίως τις βολές της: "Δεν ξέρω αν μου έκανε κακό γιατί δεν ήμουν μόνο εγώ που ήξερα χορό. Είναι και άλλοι μες το παιχνίδι. Και η Μαίρη (σσ Συνατσάκη) έχει κάνει χορό, και η Κλέλια λόγω της ενόργανης γυμναστικής, ούτε η Στικούδη δεν είναι άσχετη με το χορό, ακόμη και ο Ησαίας."

Δείτε το video:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR