counter

Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον μικρό Νικόλα

Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον μικρό Νικόλα
Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον μικρό Νικόλα

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Στην Ελλάδα βρίσκεται για τον εορτασμό των Χριστουγέννων η Σοφία Καρβέλα με τον μικρό της γιο Νικόλα. Η Σοφία θέλησε να ζήσει γιορτινές οικογενειακές στιγμές στην Ελλάδα έχοντας στο πλευρό της τον μονάκριβο γιο της που δεν θέλει να αποχωρίζεται στιγμή από κοντά της. Η Σοφία Καρβέλα θα περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα ως μητέρα και δεν παραλείπει να απαθανατίζει τις χαρούμενες στιγμές που ζει με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Τις αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι εκφράζει τόσο μέγεθος της πληρότητας που ζει στην προσωπική της ζωή.

Τα  φετινά Χριστούγεννα θα τα γιορτάσει έχοντας στο πλευρό της όχι μόνο τον γιο της αλλά και τους γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα. Μάλιστα, η Σοφία Καρβέλα βρέθηκε στην πρεμιέρα της μουσικής παράστασης της μητέρας της με τον Αντώνη Ρέμο στο Pantheon Theater, με τίτλο "Ένα ή Κανένα".

Η Σοφία Καρβέλα στην πρόσφατη φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνει να κρατά στα χέρια της τρυφερά τον γιο της, ανασηκώνοντάς τον ψηλά. Μητέρα και γιος δείχνουν να ζουν στον δικό τους προσωπικό σύμπαν, ευτυχισμένοι.

Ο μικρός Νικόλας είναι από τους σημαντικότερους λόγους να μην φεύγει το χαμόγελο από τα χείλη της Σοφίας Καρβέλα ούτε στιγμή! Τα φετινά Χριστούγεννα μαζί του θα είναι για εκείνη μαγικά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR