counter

Με βελονισμό χαλαρώνει Ελληνίδα ηθοποιός!

Με βελονισμό χαλαρώνει Ελληνίδα ηθοποιός!
Με βελονισμό χαλαρώνει Ελληνίδα ηθοποιός!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

"Έτσι χαλαρώνουν οι Λιβιτσάνοι!" έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram η Άντα Λιβιτσάνου την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και ανήρτησε την φωτογραφία που βλέπετε εκπλήσσοντας για ακόμα μια φορά τους followers της!

Η Άντα Λιβιτσάνου στα 34 χρόνια της δείχνει να διατηρεί ακόμα την εφηβική τρέλα της, τον αυθορμητισμό και την ανατρεπτικότητά της! Έβαλε τις βελόνες στο πρόσωπό της για να χαλαρώσει, όπως έγραψε χαρακτηριστικά, ξάπλωσε ανάσκελα και τράβηξε την εν λόγω selfie φωτογραφία! Η Άντα Λιβιτσάνου μοιράζεται πολλές από τις στιγμές της καθημερινότητάς της με τους φίλους και τους θαυμαστές της ενώ στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, είναι χαρακτηριστικές οι αναρτήσεις που κάνει για να μάθει το πώς είναι η διάθεση των φίλων της και αν είναι ανεβασμένη!

Η οικογένειά της, αγαπημένο κομμάτι της ζωής της και πολλές φορές μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media κάνει αναφορές σε πρόσωπά της με αγάπη!

H Άντα Λιβιτσάνου, πέρα από τον βελονισμό χρησιμοποιεί για άλλους τρόπους για την χαλάρωσή της! Πολλές φορές την διάθεσή της ανεβάζει η δημιουργία γλυκισμάτων αποδεικνύοντας ότι έχει μεγάλο ταλέντο και στην ζαχαροπλαστική, εκτός από την υποκριτική.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR