counter

Colin Farrell: Αποκάλυψε ότι για 2 χρόνια ήταν ζευγάρι με την Elizabeth Taylor

Colin Farrell: Αποκάλυψε ότι για 2 χρόνια ήταν ζευγάρι με την Elizabeth Taylor
Colin Farrell: Αποκάλυψε ότι για 2 χρόνια ήταν ζευγάρι με την Elizabeth Taylor

Άφωνο έμεινε το κοινό και η παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής “The Ellen de Generes Show”, όταν ο Colin Farrell αποκάλυψε τη σχέση του με την Elizabeth Taylor, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2011. Ο διάσημος star του Hollywood που έχει απασχολήσει πολλές φορές τα ΜΜΕ τόσο με τα υποκριτικά του προσόντα, όσο και με τα καμώματα του αποκάλυψε ότι ήθελε πολύ να είναι ο 8ος σύζυγος της Elizabeth Taylor.

Ο 37χρονος Ιρλανδός ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με την κατά 40 χρόνια μεγαλύτερη του που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ενώ πέρασαν από τη ζωή του γυναίκες που θα ζήλευε κάθε άντρας, καθώς κάποιες από αυτές έχουν  χαρακτηριστεί και σύμβολα του sex, εκείνος γοητεύτηκε από την Elizabeth Taylor και έζησε μια γλυκιά και ρομαντική ιστορία.

Είχε συνάψει σχέσεις με τις ωραότερες γυναίκες

Για την ιστορία η Demi Moore, η Britney Spears, η Lindsay Lohan, η Angelina Jolie και η γαζέλα Naomi Campbell περασαν από τη ζωή του ταλαντούζου ηθοποιού, κι όμως αυτός όπως αποκάλυψε επιθυμούσε να γίνει ο 8ος σύζυγος της γυναίκας που αποτέλεσε σύμβολο της ομορφιάς όταν ζούσε.   

Και κάπως έτσι ξεκίνησε να αφηγείται μια ιστορία αγάπης

Ο Colin Farrell ξεκίνησε να διηγείται την ιστορία αγάπης που έμοιαζε με σκηνή από ταινία και το κοινό καθηλωμένο κρεμόταν από τα χείλη του: “ο μικρότερος γιος μου γεννιόταν, ήμουν στο νοσοκομείο κι ενώ περίμενα το ασανσέρ, περίπου μια ώρα πριν γεννηθεί ο Henry, έπεσα πάνω στο μάνατζερ της Elizabeth και τον πολύ καλό της φίλο Tim Mendelsohn και με ρώτησαν τι κάνω εκεί. Τους είπα ότι γεννιόταν ο γιος μου”, περιγράφει και συνεχίζει:

“Μετά ρώτησα εγώ τι κάνουν εκεί και μου είπαν ότι η Elizabeth έκανε επέμβαση στην καρδιά, δεν είναι κάτι φοβερό γιατί έχει φάει πολλά σκ…. στη ζωή της και εγώ τους είπα: “θα της πείτε ότι είπα γεια;”,  πιθανόν να μην ξέρει ποιος είμαι. Και μου λένε “όχι ξέρει ποιος είσαι” και εγώ είπα “ουάου! Λοιπόν,  πείτε της γεια και εύχομαι τα καλύτερα για εκείνη κι αυτοί μου είπαν ότι θα της το πουν”.

Η ιστορία όμως συνεχίστηκε και αφού επέστρεψε από το νοσοκομείο Cedars Senai στο Los Angeles: “Επέστρεψα σπίτι με τον Henry και σκεφτόμουν την Elizabeth και πώς να τα πήγαινε. Κάλεσα τον μάνατζερ μου και του είπα ότι έπεσα σε κάποιους ανθρώπους της Elizabeth Taylor κι αν θα μπορούσα να της στείλω λουλούδια. Και ο μάνατζερ μου είπε ότι αυτό ήταν αστείο καθώς εκείνη τη στιγμή κοίταζε μία ορχιδέα που η Elizabeth Taylor είχε στείλει για μένα! Και σκέφτηκα: “Ουάου! Αυτό είναι εκπληκτικό!”.

Το λουλούδι που του έστειλε η Elizabeth Taylor

Το λουλούδι συνοδευόταν από ένα χειρόγραφο σημείωμα από την ίδια την Elizabeth Taylor. “Μία εβδομάδα αργότερα ρώτησα αν υπήρχε περίπτωση να πάω να τη δω”. Δεν ήθελε και πολύ. Οι δυο τους συναντήθηκαν και άρχισαν να κάνουν παρέα. “Αυτή ήταν η αρχή δύο χρόνων από κάτι που ήταν πολύ όμορφο”, συνέχισε ο ηθοποιός, προκαλώντας τα χειροκροτήματα του κοινού της εκπομπής. Ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε αρχίσει να την ερωτεύεται.

“Της τηλεφωνούσα αργά τη νύχτα, ήξερα ότι δεν κοιμάται νωρίς και μιλούσαμε για ώρες, μέχρι το ξημερώσει. Ήταν μια εκπληκτική γυναίκα. Τη λάτρευα.”

Θα ήθελε πολύ να γίνει ο 8ος σύζυγος της

O Colin Farrell εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε πολύ να γινόταν ο 8ος σύζυγος της αλλά δυστυχώς ο δρόμος τους τελείωσε… “Ήταν η τελευταία ρομαντική σχέση που είχα, η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ! Ήταν καταπληκτική γυναίκα, τη λάτρευα!” αποκάλυψε ο Colin Farell αναπολώντας έναν όμορφο και γλυκό έρωτα που έζησε και που δε θα ξεχάσει ποτέ!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR