counter

Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας: Δείτε για πρώτη φορά το μουτράκι της κόρης τους Ηλέκτρας

Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας: Δείτε για πρώτη φορά το μουτράκι της κόρης τους Ηλέκτρας
Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας: Δείτε για πρώτη φορά το μουτράκι της κόρης τους Ηλέκτρας

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου  ο Χάρης Βαρθακούρης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Αντελίνα Τελώνη και το περιοδικό ΟΚ! ήταν εκεί. Το λαμπερό ζευγάρι συνδύασε το θρησκευτικό του γάμο το με την βάφτιση των δύο παιδιών τους. Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Τελώνη έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφα κοριτσάκια την 3χρονη Μελωδία Μαρία και την 17 μηνών Λιόνα Κωνσταντία.

Νονά της 3χρονης Μελωδίας Μαρίας ήταν η Πέγκυ Ζήνα. Η Πέγκυ Ζήνα για την βάφτιση της αγάπημένης της Μελωδίας Μαρίας, διάλεξε για τη βαφτισιμιά της ρούχα TillTwelve και σταυρό από τον οίκο Dior. H ίδια ήταν εκθαμβωτική με ένα μακρύ φόρεμα από ταφτά Dimitris Petrou σε σομόν απόχρωση. Το φόρεμα της Πέγκυς Ζήνα καλυπτόταν από μαύρη δαντέλα από το μπούστο μέχρι και πάνω από το γόνατο και ήταν μία από τις πιο σικ εμφανίσεις της βραδιάς. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρη εσάρπα και ένα μαύρο περίτεχνο βραχιόλι με αφαιρετικό σχέδιο.

Ο φακός του περιοδικού ΟΚ! απαθανάτισε την νονά Πέγκυ Ζήνα, στο διπλό μυστήριο του Χάρη Βαρθακούρη, μαζί με τον σύζυγο της Γιώργο Λύρα και την κορούλα της Ηλέκτρα η οποία είναι η πρώτη φορά που φωτογραφήθηκε δημόσια. Η μικρή είναι φτυστή η Πέγκυ Ζήνα. Φοράει ένα γκρι παλτουδάκι και κρατά σφιχτά από το χέρι και τους δύο τους γονείς.

Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα, Ηλέκτρα είναι ήδη 2 ετών. Από τη πρώτη στιγμή είναι αχώριστη με τη μανούλα της η οποία πολύ συχνά παραμελεί υποχρεώσεις και δουλειές για να περάσει χρόνο με την μικρή Ηλέκτρα.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Cover OK! 424

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR