counter

Γάμος Χάρη Βαρθακούρη: Η δεξίωση, η τούρτα, οι μπομπονιέρες, τα φορέματα της νύφης

Γάμος Χάρη Βαρθακούρη: Η δεξίωση, η τούρτα, οι μπομπονιέρες, τα φορέματα της νύφης
Γάμος Χάρη Βαρθακούρη: Η δεξίωση, η τούρτα, οι μπομπονιέρες, τα φορέματα της νύφης

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο Κεφαλάρι ο 40χρονος Χάρης Βαρθακούρης με τη Αντελίνα Τελώνη και ο φακός του ΟΚ! ήταν εκεί. Τρία χρόνια μετά τον πολιτικό γάμο τους στο ελληνικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη το ζευγάρι πήρε τη μεγάλη απόφαση. Την ίδια μέρα βάφτισαν και τις δύο κόρες τους, την 3χρονη Μελωδία Μαρία και τη 17 μηνών Λιόνα Κωνσταντία.

"Το όμορφο παραμύθι που ζούμε όλο αυτό το διάστημα στο σπίτι μας είπαμε να το μοιραστούμε με δικούς μας ανθρώπους, συγγενείς και φίλους" δήλωσε στο ΟΚ! ο Χάρης Βαρθακούρης.

Η Αντελίνα Τελώνη η οποία στον γάμο φορούσε νυφικό Pronovias και στη διπλή βάφτιση ροζ φόρεμα του ίδιου οίκου, με χειροποίητες peep toe γόβες από το ταξίδι της στη Γαλλία, έφτασε στην εκκλησία με 40 λεπτά καθυστέρηση συνοδευόμενη από τον πατέρα της Γιάννη.

Εκεί την υποδέχτηκε ο γαμπρός, που φορούσε κοστούμι Elena Perdikaris, παπούτσια Cesare Paciotti και μανικετόκουμπα από τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, ο οποίος σχεδίασε και τα κοσμήματα της Αντελίνας.  

Κουμπάρος στον γάμο ήταν ο στενός τους φίλος Γιάννης Χορόζογλου και παράνυμφοι οι κόρες του ζευγαριού που φορούσαν ίδια ζακετάκια, σχεδιασμένα από την Έλενα Μανάκου. Αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση στο ξενοδοχείο Πεντελικόν, για τους περίπου 170 καλεσμένους που απόλαυσαν ένα μενού με ελληνικές γεύσεις. 

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Cover OK! 424

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR