counter

Γεννάει σε τρεις μήνες, αλλά ανέβηκε στη σκηνή και τα 'δωσε όλα!

Γεννάει σε τρεις μήνες, αλλά ανέβηκε στη σκηνή και τα 'δωσε όλα!
Γεννάει σε τρεις μήνες, αλλά ανέβηκε στη σκηνή και τα 'δωσε όλα!

Μπορεί να είναι με την κοιλιά στο στόμα αλλά το λέει η καρδούλα της! Ο λόγος για την τραγουδίστρια Michelle Heaton που παρευρέθηκε σε μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Λονδίνο και πραγματικά τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή παρόλο που γεννάει σε τρεις μήνες.

Η 34χρονη έχει μπει αισίως στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης αλλά η Michelle Heaton συνεχίζει να εργάζεται αρκετές ώρες καθημερινά και αρνείται να αφήσει τη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι για να κάτσει σπίτι της και να περιμένει τη γέννηση του μωρού της. Χορεύει τραγουδάει και τα δίνει όλα κάθε φορά που εμφανίζεται πάνω στη σκηνή.

Το πρώην μέλος του βρετανικού συγκροτήματος “Liberty X”, αποδεικνύει ότι μπορεί να συνδυάσει δουλειά και εγκυμοσύνη και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δηλώσει ότι η εγκυμοσύνη δεν πρόκειται να της αποσπάσει την προσοχή από τη δουλειά της. Άλλωστε, από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι η Michelle Heaton έχει γερά “κότσια” και δε φαίνεται να την εμποδίζει η εγκυμοσύνη για να εμφανιστεί και να λάμψει επί σκηνής.

Φορώντας μια ολόσωμη φόρμα και μαύρες μπότες ανέβηκε στη σκηνή με την κοιλιά φουσκωμένη και τα έδωσε πραγματικά όλα. Η διάθεση της ήταν στα ύψη και διασκέδασε το κοινό το οποίο θαύμασε το θάρρος της και τη δύναμη της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR