counter

Αθηνά Οικονομάκου: Βραδινή έξοδος με γοητευτικό συνοδό. Τί λέει η ίδια στο FTHIS.GR

Αθηνά Οικονομάκου: Βραδινή έξοδος με γοητευτικό συνοδό. Τί λέει η ίδια στο FTHIS.GR
Αθηνά Οικονομάκου: Βραδινή έξοδος με γοητευτικό συνοδό. Τί λέει η ίδια στο FTHIS.GR

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται έτοιμη να κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή, μετά τον χωρισμό της από τον Ησαϊα Ματιάμπα και το καλοκαιρινό ειδύλλιο με τον Μυκονιάτη επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο.

Το βράδυ της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου, η Αθηνά Οικονομάκου διασκέδασε με τον θίασο της παράστασης "Το ΚΤΕΛ", στο club Fuzz. Στην παρέα τους, ήταν και γοητευτικός κύριος που όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες, είχε ως μοναδικό του πρόσωπο ενασχόλησης, την Αθηνά Οικονομάκου. Οι δυο τους, ήταν συνέχεια μαζί και αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους. Μάλιστα, όπως βλέπετε, ο γοητευτικός άντρας, είχε ακουμπήσει το κεφάλι του στον ώμο της Αθηνάς, και υπήρχε μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την Αθηνά Οικονομάκου που δεν θέλησε να τοποθετηθεί για την φύση της σχέσης τους: "Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, αλλά δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικής φύσεως ερωτήσεις". Ο χρόνος όπως φαίνεται θα δείξει τι συμβαίνει ανάμεσα στην Αθηνά και τον άγνωστο γοητευτικό άντρα...

Στο παρελθόν πάντως, έχουμε δει και τον αδελφό της Αθηνάς Οικονομάκου, που είναι κούκλος και μάλιστα πριν η ίδια προλάβει να διευκρινίσει ότι πρόκειται για τον αδερφό της, πολλοί έπευσαν να της τον χρεώσουν ως νέα σχέση.

Συμπέρασμα; Η όμορφη ηθοποιός είναι τυχερή και περιτριγυρίζεται πάντα από πολύ ωραίους άντρες!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR