counter

Με το γιο της Μάξιμο σε παιδική θεατρική παράσταση

Με το γιο της Μάξιμο σε παιδική θεατρική παράσταση
Με το γιο της Μάξιμο σε παιδική θεατρική παράσταση

Η Τζένη Μπαλατσινού χέρι χέρι με το Μάξιμο

Μπορεί οι υποχρεώσεις να τρέχουν καθώς φέτος η Τζένη Μπαλατσινού περνάει αρκετές ώρες μακριά από το σπίτι λόγω της πρωινής εκπομπής του Mega αλλά η ίδια που είναι άψογη και τρυφερή μαμά δε λείπει ποτέ από το πλευρό των παιδιών της. Η ίδια φροντίζει να οργανώνει έτσι τον ελεύθερο χρόνο της ώστε να κάνει πράγματα με τις κόρες της και το γιο της και να μην αισθάνονται καθόλου την απουσία της.

Η Τζένη Μπαλατσινού με το γιο της Μάξιμο

Η Τζένη Μπαλατσινού πήρε τον 6χρονο γιο της Μάξιμο και πήγαν να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση Πίτερ Παν. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι εκδηλώσεις που αφορούν στους μικρούς μας φίλους είναι πολλές. Έτσι λοιπόν, η λαμπερή παρουσιάστρια πήρε το μονάκριβο γιο της και βγήκαν οι δυο τους για να απολαύσουν μια παράσταση που σίγουρα ευχαριστήθηκαν και οι μεγάλοι.

Μαμά και γιος έκλεψαν τις εντυπώσεις

Η Τζένη Μπαλατσινού κρατώντας από το χέρι το Μάξιμο έφτασε στο χώρο του θεάτρου και έκλεψε την παράσταση αφού μαμά και γιος ήταν στυλάτοι και καλοντυμένοι. Ο γιος του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού εκτός του ότι είχε άψογο στυλ και ήταν ένας γλύκας φαίνεται ότι έχει πάρει τον αέρα στο περπάτημα και το στυλ του πατέρα του.

Όσο για τη μαμά Τζένη Μαπαλτσινού; Για άλλη μια φορά παρέδωσε μαθήματα στυλ καθώς είχε συνδυάσει μοναδικά το μπεζ χρώμα με το πράσινο και τα φλατ λεοπάρ παπούτσια της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR