counter

Ο Χάρης Βαρθακούρης ξαναπαντρεύτηκε και βάφτισε τις δύο του κόρες (Video)

Ο Χάρης Βαρθακούρης ξαναπαντρεύτηκε και βάφτισε τις δύο του κόρες (Video)
Ο Χάρης Βαρθακούρης ξαναπαντρεύτηκε και βάφτισε τις δύο του κόρες (Video)

Χάρης Βαρθακούρης

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

O Xάρης Βαρθακούρης παντρεύτηκε και βάφτισε τις δύο του κόρες

Χάρης Βαρθακούρης και Αντελίνα Τελώνη παντρεύτηκαν και βάφτισαν τις κόρες τους - την 3,5 ετών Μελωδία-Μαρία και την ενός έτους Λιόνα - Κωνσταντία στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην πλατεία Κεφαλαρίου, το απόγευμα της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου.

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα ναι μεν παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο, ήταν όμως ήδη παντρεμένοι με πολιτικό γάμο το 2010 στην Κωσταντινούπολη. Το απόγευμα της 15ης Δεκεμβρίου ο Χάρης Βαρθακούρης ξαναπαντρεύτηκε την Αντελίνα βαφτίζοντας την ίδια μέρα τις δύο κόρες του.

Τρία μυστήρια σε ένα! Ένας γάμος και δύο βαφτίσεις που γέμισαν με συγκίνηση τους παρευρισκόμενους που θέλησαν να τιμήσουν το ζευγάρι με την παρουσία τους. Το μυστήριο τέλεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ενώ κουμπάρος του ζεύγους ήταν ο Γιάννης Χορόζογλου. Νονά της Μελωδίας ήταν η Πέγκυ Ζήνα, ενώ νονοί της Λιόνας ήταν ο Ανδρέας Κουρής και ο Κωνσταντίνος Ζούλας. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία απαστράπτουσα και ο Χάρης Βαρθακούρης λίγο πριν εισέλθουν στο εσωτερικό του ναού, της χάρισε ένα γλυκό φιλί.

Ο Χάρης Βαρθακούρης περίμενε την Αντελίνα να καταφθάσει στην εκκλησία έχοντας στον πλευρό του, τον εμφανώς συγκινημένο μπαμπά του Γιάννη Πάριο. Το λαμπερό "παρών" στην τριπλή τελετή έδωσαν μεταξύ άλλων οι: Στέλιος Διονυσίου με την σύζυγό του Μαριλίτα και τα δύο τους παιδιά, Δημήτρης Κόκοτας, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός, η Πέγκυ Ζήνα- που ήταν και νονά της μικρής Λιόνα - με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με την σύζυγό του και ο Γιώργος Λεμπέσης με την σύζυγό του Σοφία Τραντίδου.

Ο γαμπρός Χάρης Βαρθακούρης, λίγο πριν ξεκινήσει η γαμήλια τελετή δήλωσε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου του Star που ήταν εκεί: "Παντρεμένοι ήμασταν, απλά η γυναίκα μου ήθελε και την ευλογία του παπά, ήθελε να την δουν νυφούλα οι γονείς της. Δεν μας είχαν δει όταν είχαμε παντρευτεί οι δυο μας".

Δείτε το video:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR