counter

O Ηλίας Βρεττός απαντά στην Ναταλία Γερμανού για την πρόταση γάμου στην Ευαγγελία Αραβανή

O Ηλίας Βρεττός απαντά στην Ναταλία Γερμανού για την πρόταση γάμου στην Ευαγγελία Αραβανή
O Ηλίας Βρεττός απαντά στην Ναταλία Γερμανού για την πρόταση γάμου στην Ευαγγελία Αραβανή

Hλίας Βρεττός

Ο Ηλίας Βρεττός το απόγευμα της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου εκτέλεσε χρέη μουσικού παραγωγού καθώς συμμετείχε και εκείνος στην "Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής" που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera 102,2. O Ηλίας Βρεττός δεν ήταν μόνος του στις κονσόλες αλλά είχε στο πλευρό του την Ναταλία Γερμανού και τον Βασίλη Δρυμούση. Ο τραγουδιστής επέλεξε τραγούδια για τους ακροατές αλλά απάντησε και στις ερωτήσεις των δύο παρουσιαστών που στρέφονταν γύρω από την επαγγελματική του ζωή αλλά και την προσωπική του ζωή που τις τελευταίες μέρες έχει στραμμένα πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας καθώς κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Ηλίας Βρεττός χάρισε μονόπετρο στην Ευαγγελία Αραβανή ζητώντας την σε γάμο.

Η απάντηση του Ηλία Βρεττού στις φήμες για το μονόπετρο και την πρόταση γάμου

Ο Ηλίας Βρεττός δεν μπόρεσε να μην ερωτηθεί από την Ναταλία Γερμανού για το μονόπετρο που λέγεται ότι δώρισε στην σύντροφό του Ευαγγελία Αραβανή και εκείνος έδωσε την δική του απάντηση στις φήμες που τους θέλουν ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας:

"Η απάντησή μου είναι ότι δεν θέλω να μπαίνω σε διαδικασία να επιβεβαιώνω ή να διαψεύδω δημοσιεύματα. Ποτέ δεν έκρυψα την προσωπική μου ζωή. Είναι άλλωστε γραφικό να κρύβουμε την σχέση μας μετά την δημοσιότητα που πήρε. Δεν υποκρίνομαι και δεν προσποιούμαι. Έτσι, αν είναι να κάνω ένα τόσο σημαντικό βήμα όπως είναι να παντρευτώ μια γυναίκα, θα το μάθατε. Δεν θα το κρατήσω κρυφό."

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR