counter

Η Ελεονώρα Μελέτη προωθεί την Ελλάδα στο εξωτερικό

Η Ελεονώρα Μελέτη προωθεί την Ελλάδα στο εξωτερικό
Η Ελεονώρα Μελέτη προωθεί την Ελλάδα στο εξωτερικό

Βραβείο Ελεονώρας Μελέτη

Μια αναπάντεχη τιμητική διάκριση περίμενε την Ελεονώρα Μελέτη, για την οποία η παρουσιάστρια δηλώνει πολύ περήφανη. Η Ελεονώρα Μελέτη, θα είναι επίσημο Luxury Panel Member, μέλος της ομάδας του Seven Star Global Luxury Award. Η παρουσιάστρια μέσω του blog της στο Mustonline, μοιράστηκε με τον κόσμο το νέο της, στο οποίο αναφέρθηκε αναλυτικά.

Ο ρόλος της Ελεονώρας Μελέτη στην προβολή της Ελλάδας

Η Ελεονώρα Μελέτη, θα υποδεχτεί στην Ελλάδα, εξέχουσες προσωπικότητες απ΄ όλον τον κόσμο, που θα δώσουν το παρών σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση που στόχο έχει να διαφημίσει την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο αλλά και να καλέσει όλους όσους αντιμετωπίζουν την χώρα με δυσπιστία, να την επισκεφθούν και να την τιμήσουν. Ουσιαστικά, πρόκειται για έναν θεσμό που στόχο έχει να βραβεύει τα καλύτερα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Φέτος η Ελλάδα θα φιλοξενήσει αυτόν τον θεσμό.

Τι είπε η Ελεονώρα Μελέτη για την πρόταση που της έγινε

"Είμαι ιδιαίτερα περήφανη και συγκινημένη. Πριν από λίγο καιρό, όταν ο κύριος Θάνος Λιόντος, με κάλεσε στο τηλέφωνο για να μου προτείνει να παρουσιάσω αυτή την εκδήλωση, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα από κάποια τηλεοπτική εκπομπή. Ο Θάνος, (πλέον μιλάμε στον ενικό)  είναι από τα πιο ενεργά μέλη του Seven Star Global Luxury Award και είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει όσο λίγοι τον κόσμο του τουρισμού και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Όταν με κάλεσε να επισκεφθώ την επίσημη σελίδα του θεσμού, ένιωσα δέος, και μόνο βλέποντας από πόσο σπουδαίες προσωπικότητες αποτελείται η επιτροπή. Δέχτηκα με χαρά να παρουσιάσω την εκδήλωση, καθώς θα ήταν τιμή να προωθήσω με όποιον τρόπο μπορώ, τη χώρα μας στο εξωτερικό, ειδικά μέσα από τη δουλειά μου", λέει η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το blog της.

Μια νέα επαγγελματική πρόκληση λοιπόν για την παρουσιάστρια, που θα φέρει εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR