counter

Η παρουσίαση βιβλίου της Θέμιδας Καρδιόλακα με πολλές λαμπερές παρουσίες

Η παρουσίαση βιβλίου της Θέμιδας Καρδιόλακα με πολλές λαμπερές παρουσίες
Η παρουσίαση βιβλίου της Θέμιδας Καρδιόλακα με πολλές λαμπερές παρουσίες

Η Θέμις Καρδιόλακα παρουσίασε το πρώτο της βιβλίο, Μαμά, δεν τρώω «πράσινα»!,  που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Μίνωας, στο βιβλιοπωλείο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ στο Golden Hall.

Το βιβλίο μαγειρικής που, όπως ανέφερε η Θέμις Καρδιόλακα, εμπνεύστηκε από μία ατάκα του μικρού της γιου Νικόλα περιέχει πλήθος συνταγών που περιλαμβάνουν λαχανικά «κρυμμένα» με τέτοιον τρόπο ώστε να μην το καταλαβαίνουν τα παιδιά (τα οποία πολύ συχνά αρνούνται να φάνε «πράσινα» λαχανικά) απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα υγιεινά τους συστατικά. Η έκδοση συνοδεύεται από διατροφικές οδηγίες του ειδικού παθολόγου-διατροφολόγου Δημήτρη Δελλή.

Για το βιβλίο μίλησαν η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα, η ηθοποιός Σοφία Φαραζή και ο ειδικός παθολόγος-διατροφολόγος Δημήτρης Δελλής. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου.

Πέρα από τη γευστική αξία των συνταγών, οι ομιλητές επεσήμαναν τη βοήθεια που θα δώσει το βιβλίο σε όλες τις μητέρες που αναζητούν τρόπους ώστε τα παιδιά τους να τρώνε λαχανικά και να αποκτήσουν σταδιακά έναν υγιεινό τρόπο διατροφής.

Στην παρουσίαση έδωσε το παρών πλήθος φίλων της συγγραφέως. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η συγγραφέας συγκινήθηκε από τα θετικά σχόλια του κοινού και η φίλη της Δέσποινα Βανδή προσφέρθηκε να της τραγουδήσει για να πάρει κουράγιο. Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε ο μικρός γιος της συγγραφέως Νικόλας, που έδωσε την έμπνευση στη μητέρα του για να γράψει το βιβλίο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR