counter

Ποιος Έλληνας δηλώνει; "Τα λεφτά που έβγαλα στην Αμερική δεν θα τα 'βγαζα στην Ελλάδα ούτε σε 30 ζωές"

Ποιος  Έλληνας δηλώνει; "Τα λεφτά που έβγαλα στην Αμερική δεν θα τα 'βγαζα στην Ελλάδα ούτε σε 30 ζωές"
Ποιος Έλληνας δηλώνει; "Τα λεφτά που έβγαλα στην Αμερική δεν θα τα 'βγαζα στην Ελλάδα ούτε σε 30 ζωές"

Μιχάλης Αρναούτης Καρντάσιανς

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας, Μιχάλης ''Mighty Mike'' Αρναούτης εμφανίστηκε στην εκπομπή ''Τα Καρντάσιανς'' στον ΑΝΤ1, λίγες μέρες πριν την μεγάλη του μάχη στην Ελλάδα στις 21 Δεκεμβρίου για λογαριασμό του ''THE BATTLE 8'' στο Κλειστό Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.

Ο πυγμάχος Μιχάλης Αρναούτης που γεννήθηκε στο Ζεφύρι και έφυγε σε ηλικία 20 χρονών αρχικά για το Λονδίνο και μετά για την Αμερική, εξομολογήθηκε στην εκπομπή: "Τα λεφτά που έβγαλα παίζοντας σε αγώνες στην Αμερική μέσα σε 13 χρόνια, δεν θα τα έβγαζα ούτε σε 30 ζωές στην Ελλάδα". Ο Μιχάλης Αρναούτης που είναι επαγγελματίας πυγμάχος ζει στο Ατλάντικ Σίτυ και εμφανίζεται σε μεγάλα μαχητικά events και πυγμαχικά shows στα casinos του Ατλάντικ Σίτυ που προσφέρουν υπερθεάματα στους επισκέπτες αλλά και σε rings σε όλη την Αμερική. Παρότι και ο πατέρας του και ο ίδιος είναι πυγμάχοι ο ίδιος αρνείται πεισματικά να γίνει το δεύτερο παιδί που περιμένουν με τη σύζυγό του πυγμάχος - αν είναι αγόρι.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το video με τη συνέντευξή του και όσα είπε για την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά από χρόνια για έναν και μόνο αγώνα. Μία και μόνη εμφάνιση στο THE BATTLE στις 21 Δεκεμβρίου στο TAE KWON DO του Παλαιού Φαλήρου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR