counter

Πόσα παίρνει ο Γιώργος Λιάγκας για να παρουσιάσει το "The Voice";

Πόσα παίρνει ο Γιώργος Λιάγκας για να παρουσιάσει το "The Voice";
Πόσα παίρνει ο Γιώργος Λιάγκας για να παρουσιάσει το "The Voice";

Γιώργος Λιάγκας

Η αμοιβή του Γιώργου Λιάγκα για το The Voice φαίνεται ότι απασχόλησε την Σάσα Σταμάτη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, κάνοντας έξαλλο τον παρουσιαστή.

Μια έντονη στιχομυθία μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου στον "αέρα" του Πρωινού με αφορμή το πολυαναμενόμενο talent show του ΑΝΤ1 "Τhe Voice". Συγκεκριμένα, ένταση έφερε η ερώτηση της Σάσας Σταμάτη για το ποια είναι η αμοιβή του Γιώργου Λιάγκα για την παρουσίαση του show, μια ερώτηση που έφερε εκνευρισμό στον παρουσιαστή. Η Φαίη Σκορδά λίγα λεπτά πριν εκδηλωθεί η ένταση μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη είχε μιλήσει για το "πόση μεγάλη χαρά νιώθει ο σύζυγός της που θα το παρουσιάσει και ότι θα πλήρωνε κιόλας για να το κάνει" ενώ  ο Γιώργος Λιάγκας διευκρίνισε ότι δεν πληρώνεται για όσα γυρίζονται έως τώρα. Η Σάσα Σταμάτη δεν άφησε ασχολίαστη την ατάκα του και ρώτησε ευθαρσώς: "Τσάμπα το κάνεις δηλαδή;".

Η ενόχληση του Γιώργου Λιάγκα από την ερώτηση της Σάσας Σταμάτη

Ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε να ενοχλήθηκε από την ερώτησή της και της απευθύνθηκε και εκείνος με ερώτηση: "Τι σε ενδιαφέρει αυτό που κάνω;". Η Σάσα τότε πρόσθεσε: "Παίζει μεν ρόλο η δημιουργία αλλά δεν δουλεύουμε για χόμπι'" και ο Γιώργος Λιάγκας σε υψηλό τόνο αποκρίθηκε: "Μπορεί να έχουμε κάνει μια συμφωνία, τι σε ενδιαφέρει; Δεν δουλεύω τσάμπα, μην ανησυχείς. Εγώ είμαι επαγγελματίας αλλά είναι κάτι ψώνια που δουλεύουν τσάμπα και χαλούν την πιάτσα και κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε γι αυτά".

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR