counter

Η πρώτη εμφάνιση της Κατερίνας Κόκλα 30 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Η πρώτη εμφάνιση της Κατερίνας Κόκλα 30 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της
Η πρώτη εμφάνιση της Κατερίνας Κόκλα 30 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνισή, έναν μήνα μετά την γέννηση του γιου της έκανε η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κατερίνα Κόκλα στην εβδομάδα ελληνικής μουσικής που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera 102,2.

H Κατερίνα Κόκλα, το βράδυ της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου έκανε την πρώτη της εμφανίση, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, πλήρως ανανεωμένη. Μια εβδομάδα πριν, συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου, η 31χρονη σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κατερίνα Κόκλα, εθεάθη για αγορές σε κατάστημα παιδικών ρούχων σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Η Κατερίνα Κόκλα είχε βρεθεί εκεί για να αγοράσει μωρουδιακά για τον μικρό της γιο Αναστάσιο, όπως έχει αποφασίσει το ζευγάρι να τον βαφτίσει.

Η Κατερίνα Κόκλα με total black outfit – μαύρο στενό παντελόνι, μαύρο δερμάτινο jacket και μαύρες μπότες- πόζαρε στον φωτογραφικό φακό χαρίζοντας το πιο ζεστό της χαμόγελο. Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, η Κατερίνα Κόκλα δεν έχει επιστρέψει ακόμη στο βάρος της πριν την εγκυμοσύνη και πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού έχει περάσει μόλις ένας μήνας. Δεν έχει ούτε καν σαραντίσει, οπότε θα ήταν πρακτικά αδύνατον να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Άλλωστε εκείνη δεν είναι δημόσιο πρόσωπο και δεν αγχώνεται με την εικόνα της ώστε να καταφύγει σε εξαντλητικές δίαιτες. Προτεραιότητα της είναι η φροντίδα του μωρού της.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την είχε στο πλευρό του στην μουσική βραδιά και οι δύο τους έδειξαν ότι την απόλαυσαν. Η γέννηση του γιου τους , τους έφερε χαρά και πλέον βιώνουν μια από τις πιο ευτυχισμένες και ισορροπημένες περιόδους της ζωής τους χωρίς να παραλείπουν να αφιερώνουν χρόνο για την σχέση τους ως ζευγάρι.

Κατερίνα Κόκλα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR