counter

Καίτη Γαρμπή: Αποκαλύπτει τί έχει κάνει στο πρόσωπο & την ψυχή της: "Κάνω ρέικι, βιοσυντονισμό & αναδρομές"

Καίτη Γαρμπή: Αποκαλύπτει τί έχει κάνει στο πρόσωπο & την ψυχή της: "Κάνω ρέικι, βιοσυντονισμό & αναδρομές"
Καίτη Γαρμπή: Αποκαλύπτει τί έχει κάνει στο πρόσωπο & την ψυχή της: "Κάνω ρέικι, βιοσυντονισμό & αναδρομές"

Η Καίτη Γαρμπή μετράει 24 χρόνια καριέρας και διατηρεί καθαρό και χαμηλό προφίλ γι ‘ αυτό είναι και είναι μια από τις πιο αγαπημένες καλλιτέχνιδες. Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο, αναφέρθηκε και στους τρόπους με τους οποίους έχει καταφέρει να δείχνει το ίδιο φρέσκια και λαμπερή μετά από τόσα χρόνια.

Τι κάνεις και το πρόσωπό σου είναι πάντα φρέσκο και λαµπερό;

Ό,τι δεν έχει να κάνει µε επέµβαση. Φροντίζω τον εαυτό µου µε φυσικούς τρόπους. Από τα 30 µου ψάχνοµαι και κάνω βελονισµό, βιολογικά πίλινγκ, λεµφικό µασάζ, θεραπείες ενυδάτωσης µε αιθέρια έλαια, οµοιοπαθητική κ.λπ.

Θα τολµούσες ποτέ να κάνεις λίφτινγκ προσώπου;

Αν υπήρχε µία αναίµακτη µέθοδος που θα είχε τα αποτελέσµατα του λίφτινγκ χωρίς να απαιτείται νυστέρι, ίσως και να τη δοκίµαζα. Αλλά όσο ακόµα χρειάζεται να κόψεις και να ράψεις το πρόσωπό σου, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω. Το βρίσκω ανατριχιαστικό και µόνο που το σκέφτοµαι".

Η Καίτη Γαρμπάη όμως έχει δουλέψει πολύ και την ψυχή της...

“Και µε τον γιο µας και µε τους φίλους µου είµαι κτητική, γιατί κατά βάθος είµαι υπερπροστατευτική. ∆εν καµαρώνω πάντα για αυτό, αλλά µε αυτόν τον τρόπο δείχνω την αγάπη µου. Το παλεύω µπαίνοντας σε πιο πνευµατικά µονοπάτια. Ασχολούµαι µε εναλλακτικές θεραπείες για να καταφέρω να αποκτήσω αυτογνωσία.”

Πόσα χρόνια ασχολείσαι;

Πάντα. ∆εν πηγαίνω σε ψυχαναλυτή αν και έχω πολλούς φίλους ψυχολόγους. Με τη θεραπεύτριά µου µιλάµε για ενέργειες, κάνω ρέικι, βιοσυντονισµό και γενικότερα ασχολούµαι µε οτιδήποτε µπορεί να µε οδηγήσει στην αλήθεια. Σηµασία έχει να καταλάβουµε ποιος είναι ο σκοπός για τον οποίο έχουµε έρθει σε αυτή τη ζωή. Κι όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα.

Πιστεύεις ότι υπάρχει προηγούµενη και επόµενη ζωή;

Σαφώς!

Θεωρείς ότι µε τον ∆ιονύση µπορεί να είχατε συναντηθεί και ερωτευτεί σε προηγούµενη ζωή;

Είναι αδύνατον µε τους ανθρώπους που είναι σηµαντικοί για εµάς να µην έχουµε βρεθεί σε προηγούµενη ζωή µας. Είναι πολύ απλό να το καταλάβει κανείς. Σκέψου πόσες φορές συναντάµε κάποιους που τους συµπαθούµε ή τους αντιπαθούµε µε την πρώτη µατιά. Με τον ∆ιονύση ερωτευτήκαµε µε την πρώτη µατιά, αγαπηθήκαµε, κάναµε οικογένεια, είµαστε µαζί 16 χρόνια και ναι, είµαι σίγουρη ότι έχουµε ξαναζήσει µαζί σε άλλη ζωή.

Το έχεις ψάξει; Έχεις κάνει αναδροµή;

Ναι, το έχω ψάξει. Και αυτό που ανακάλυψα ήταν ότι µε τον ∆ιονύση ήµασταν ζευγάρι όχι απλά σε µία, αλλά σε πολλές ζωές. Σε όσες ζωές κατάφερα να ανατρέξω ήµασταν µαζί.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

Εξώφυλλο ΟΚ 423

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR