counter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ποια η σχέση του ζωγράφου Αντώνη Πασχαλίδη με τον συνονόματό του Αντώνη Ρέμο;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ποια η σχέση του ζωγράφου Αντώνη Πασχαλίδη με τον συνονόματό του Αντώνη Ρέμο;
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ποια η σχέση του ζωγράφου Αντώνη Πασχαλίδη με τον συνονόματό του Αντώνη Ρέμο;

Μπόσνιακ Ρέμος Πασχαλίδης

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ένα σκίτσο της Υβόννης Μπόσνιακ που δημιούργησε μέσα σε 5 λεπτά ο Αντώνης Πασχαλίδης, πρώτος ξάδελφος του Αντώνη Ρέμου, στάθηκε η αφορμή για να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Ο Αντώνης Πασχαλίδης, είναι πολύ στενός συγγενής του Αντώνη Ρέμου, από την πλευρά του πατέρα του τραγουδιστή, του οποίου το πραγματικό επώνυμο είναι βεβαίως, Πασχαλίδης.

Όταν ο Αντώνης Ρέμος ήταν Πασχαλίδης

Ο Αντώνης Πασχαλίδης, γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Θεσσαλονίκη, γενέτειρα και του Αντώνη Ρέμου. "Με τον Αντώνη αρχίσαμε να βρισκόμαστε ως παιδιά σε ηλικία 10 ετών περίπου, μιας και έζησε κάποια χρόνια στην Γερμανία. Όταν επέστρεψε με τους γονείς του στην Θεσσαλονίκη, παίζαμε μαζί σε γιορτές, βλεπόμασταν συχνά. Στη συνέχεια χαθήκαμε, αλλά πάντα πήγαινα να τον ακούσω στα μαγαζιά που τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη. Σιγά σιγά έκανε την καριέρα που έχει πετύχει μέχρι σήμερα και μετακόμισε στην Αθήνα", λέει ο Αντώνης Πασχαλίδης στο FTHIS.GR.

Ο Αντώνης Ρέμος στηρίζει τους δικούς του ανθρώπους

Η σχέση τους είναι σχεδόν αδελφική κι ενώ μπορεί να μην μιλάνε κάθε μέρα στο τηλέφωνο και η απόσταση να μην τους βοηθάει, έχουν στηρίξει πολύ ο ένας τον άλλον. "Ο Αντώνης με έχει βοηθήσει πολύ στη δουλειά μου. Ασχολούμαι επαγγελματικά με το σκίτσο, την σκηνογραφία και την διακόσμηση. Ζω από αυτό. Ο ξάδελφός μου έχει πολλές γνωριμίες κι έχει κάνει πολλά για μένα. Στο παρελθόν έχω φτιάξει τα σκηνικά της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο TV Μακεδονία, αλλά και τα σκηνικά για το δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Με συμβουλεύει πολύ ο Αντώνης και θα ήθελα να μετακομίσω στην Αθήνα. Έχω κάνει οικογένεια στην Θεσσαλονίκη και δεν είναι εύκολο", εξηγεί ο Αντώνης Πασχαλίδης.

Όταν ο Αντώνης έφτιαξε το σκίτσο της Υβόννης Μπόσνιακ και το τατουάζ του Ρέμου

Πριν μερικές μέρες, η Υβόννη Μπόσνιακ δημοσίευσε ένα σκίτσο που της έφτιαξε ο Αντώνης Πασχαλίδης: "Έκανα έκπληξη στην Υβόννη και ξετρελάθηκε με το σκίτσο! Ήμουν στην Αθήνα για επαγγελματικό ταξίδι και με φιλοξένησαν στο σπίτι τους. Ένα βράδυ το ζωγράφισα και της το χάρισα. Βλέπω ότι ο ξάδερφός μου είναι ευτυχισμένος με την Υβόννη αλλά δεν ξέρω πότε θα παντρευτούν. Μέχρι στιγμής δεν έχω απεικονίσει σε σκίτσο τον Αντώνη, αλλά έχω σχεδιάσει το τατουάζ με την μορφή της Παναγίας που έχει στο αριστερό του μπράτσο", αποκαλύπτει ο πρώτος ξάδελφος του Αντώνη Ρέμου.

 

*Από τις 17 Δεκεμβρίου, ο Αντώνης Πασχαλίδης θα εκθέτει έργα του στην Παπαρούνα, στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR