counter

Σοβαρεύει η σχέση Ηλία Βρεττού - Ευαγγελίας Αραβανή: "Γνωρίσαμε ο ένας τους γονείς του άλλου" (Video)

Σοβαρεύει η σχέση Ηλία Βρεττού - Ευαγγελίας Αραβανή: "Γνωρίσαμε ο ένας τους γονείς του άλλου" (Video)
Σοβαρεύει η σχέση Ηλία Βρεττού - Ευαγγελίας Αραβανή: "Γνωρίσαμε ο ένας τους γονείς του άλλου" (Video)

Ηλίας Βρεττός

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή "ΌΛΑ τρέλα" βρέθηκε το  βράδυ της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου ο Ηλίας Βρεττός. Ο Ηλίας Βρεττός παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο και μίλησε μεταξύ άλλων και για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για την σχέση του με το μοντέλο και φετινή συμμετέχουσα του Dancing with the Stars, Eυαγγελία Αραβανή.

Ο τραγουδιστής δεν μπόρεσε να μην ερωτηθεί για το ποιες ήταν οι αντιδράσεις του όταν είδε την αγαπημένη του, Ευαγγελία Αραβανή να του αφιερώνει το χορευτικό της στο 7ο Live του Dancing with the Stars. Η Ευαγγελία χόρεψε με τον παρτενέρ της Vladimir Morotsko το τραγούδι "All my love" από την ταινία "Αόρατος Εραστής". Ο Ηλίας Βρεττός παρακολούθησε την χορευτική προσπάθεια της Ευαγγελίας από το σπίτι του και δήλωσε ότι η αφιέρωσή της "τον βρήκε απροετοίμαστο αλλά τον συγκίνησε πολύ".

Τι απαντά ο Ηλίας Βρεττός για τα σχόλια "περί ψυχρότητας" της Ευαγγελίας Αραβανή, όπως αυτά ακούστηκαν σε εκπομπές;

Ο Ηλίας Βρεττός δήλωσε χαρακτηριστικά για τον χαρακτήρα της Ευαγγελίας: "Η Ευαγγελία έχει μια συστολή ως άνθρωπος, κάτι που βρίσκω πολύ γοητευτικό και μ’αρέσει σε μια γυναίκα. Η Ευαγγελία έχει εσωστρέφεια και δεν εξωτερικεύει τα συναισθήματά της ειδικά σε περιβάλλον στο οποίο δεν αισθάνεται οικεία. Αυτό μπορεί να παρεξηγείται και να την λένε ψυχρή. Πιστέψτε με, δεν έχει καμία σχέση αυτό με την πραγματικότητα".

Ο Ηλίας Βρεττός μιλά για την σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή

Ο Ηλίας Βρεττός συνέχισε να αποκαλύπτει πτυχές της σχέσης του με την σύντροφό του λέγοντας τα εξής: "Η Ευαγγελία έχει το σπίτι της και εγώ το δικό μου αλλά κοιμόμαστε σχεδόν κάθε βράδυ σε κάποιο από τα δύο σπίτια. Τώρα μαγειρεύει η μαμά μου γιατί η Ευαγγελία χορεύει. Αλλά όταν μαγειρεύει είναι πολύ καλή.  Είμαστε ένα χρόνο μαζί. Έχω γνωρίσει τους γονείς της Ευαγγελίας και εκείνη έχει γνωρίσει τους δικούς μου.Δεν έχω ζητήσει το χέρι της."

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Ηλία Βρεττού όπως αυτές σχολιάστηκαν στον "αέρα'" του Πρωινού το πρωί της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR