counter

Σαββόπουλος - Μαχαιρίτσας - Ζουγανέλης - Μπουλάς: Έρχονται οι "γκα γκα ντιν" στην Ακτή Πειραιώς

Σαββόπουλος - Μαχαιρίτσας - Ζουγανέλης  - Μπουλάς: Έρχονται οι "γκα γκα ντιν" στην Ακτή Πειραιώς
Σαββόπουλος - Μαχαιρίτσας - Ζουγανέλης - Μπουλάς: Έρχονται οι "γκα γκα ντιν" στην Ακτή Πειραιώς

Με τον τίτλο “ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ” (εμπνευσμένο από την παλιά αγγλική ταινία της δεκαετίας του 1930) ο Διονύσης Σαββόπουλος στήνει το πρόγραμμα του φετινού χειμώνα στην Ακτή Πειραιώς με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά.

Η παρέα των  "ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ" είναι σπονδυλωτό θέατρο τραγουδιών με σκηνές καραόκε, εικόνες μπουάτ, γερές δόσεις μπουρλέσκ και Πολιτικού Καμπαρέ, άφθονα τραγούδια και άφθονη παρωδία. Οι τέσσερις φίλοι έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα απολαυστικό με πολλή αγάπη και ανυπομονούν να βρεθούν μαζί στη σκηνή. 

Οι τέσσερις του "ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ" υπόσχονται φέτος κωμωδία, πάθος, μουσική και λίγο… γυμνό, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς που τους ενώνει φιλία χρόνων έρχονται να διασκεδάσουν το κοινό με το χιούμορ τους το κέφι και τις αστείρευτες ατάκες τους.

Συστήνονται στο κοινό ως οι γενναίοι της νύχτας και ανυπομονούν να βρεθούν μαζί και πάνω στη σκηνή σε ένα χώρο που τους έχει φιλοξενήσει πολλές φορές, την Ακτή Πειραιώς

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR