counter

Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της!

Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της!
Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της!

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος!

Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στους δημοσιογράφους. Με αφορμή την παρουσία της σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι είναι έγκυος. Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν είναι έγκυος, η Φαίη Σκορδά απάντησε με χιούμορ: "Πόσους κουραμπιέδες να έφαγα πια βρε παιδιά;" και δέχτηκε τις ευχές τους για καλή λευτεριά.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε χτες, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, σε εκδήλωση που διοργάνωσε εταιρεία παιχνιδιών για να βοηθήσει τα παιδιά της Ελπίδας και εκεί ανακοίνωσε για πρώτη φορά πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η Φαίη Σκορδά μπορεί να παραδέχτηκε την εγκυμοσύνη της, όμως δεν αποκάλυψε το φύλο του μωρού, καθώς όπως είπε είναι πολύ νωρίς ακόμη για να γνωρίζει αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι!

Η Φαίη Σκορδά είναι έγκυος και είναι πολύ χαρούμενη που η οικογένεια της θα μεγαλώσει. Οι αδιαθεσίες της εγκυμοσύνης δεν την απασχολούν ιδιαίτερα καθώς το έχει ξαναζήσει και ξέρει πως αυτά είναι περαστικά.  

Η εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά έχει φέρει μεγάλη χαρά στην οικογένεια Λιάγκα που περιμένει πως και πως το νέο μέλος. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε επίσης πως δεν έχει μαρτυρήσει το χαρμόσυνο νέο στον μικρό Γιαννάκη, αφού θέλει να βρει την κατάλληλη στιγμή για να του πει πως θα αποκτήσει αδερφάκι!

Δείτε στο Video τις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για την δεύτερη εγκυμοσύνη της 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR