counter

Μiley Cyrus: Ανακηρύχθηκε η πιο καλοντυμένη και συγχρόνως η πιο κακοντυμένη διάσημη του 2013!

Μiley Cyrus: Ανακηρύχθηκε η πιο καλοντυμένη και συγχρόνως η πιο κακοντυμένη διάσημη του 2013!
Μiley Cyrus: Ανακηρύχθηκε η πιο καλοντυμένη και συγχρόνως η πιο κακοντυμένη διάσημη του 2013!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Mπορεί το ανδρικό περιοδικό Μaxim να την ψήφισε ως την πιο σέξυ γυναίκα της χρονιάς για το 2013 ανάμεσα σε 100 υποψήφιες αλλά το στυλ της την τοποθετεί τόσο στις πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου όσο και στις πιο κακοντυμένες. Ο λόγος για την Miley Cyrus που μπήκε στις λίστες των πιο καλοντυμένων και των πιο κακοντυμένων γυναικών του 2013 όπως δημοσιεύονται από το περιοδικό Time.

H 21χρονη Miley Cyrus είναι η μόνη που κατάφερε να μπει και στις δύο λίστες κάνοντας την έκπληξη. Η εμφάνισή της στην απονομή των ΜΤV Video Music Awards 2013 της χάρισε την πρώτη θέση στην λίστα με τις πιο κακοντυμένες ενώ η εμφάνισή της στην Fashion Group Intermational’s Night of Stars τον Οκτώβριο την έφερε στην πρώτη θέση της κατάταξης των πιο κομψά ντυμένων γυναικών αυτής της χρονιάς. Το ασυνεπές στυλ ντυσίματός ήταν αυτό που τελικά έκανε και πάλι αντικείμενο συζήτησης το όνομά της.

Το ατίθασο και sexy pop idol που προσπαθεί να αποβάλλει από πάνω του την εικόνα της χαριτωμένης Hannah Montana και το ναζιάρικο κορίτσι της Disney μέσα σε ένα χρόνο έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο διεθνές στερέωμα κάνοντας εμφανίσεις που διχάζουν.

Μαζί με την Cyrus στην λίστα με τις καλοντυμένες γυναίκες του 2013 φιγουράρουν ονόματα όπως αυτό της Kate Middleton, της Κate Hudson και της Rihanna ενώ στην αντίπαλη λίστα βρίσκονται μαζί της, μεταξύ άλλων, η Κim Kardashian και η Αnne Hathaway.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR