counter

Γιούρκας Σεϊταρίδης - Θωμαή Απέργη: Χώρισαν! Ο ποδοσφαιριστής παραδέχεται ότι δεν είναι πια ζευγάρι

Γιούρκας Σεϊταρίδης - Θωμαή Απέργη: Χώρισαν! Ο ποδοσφαιριστής παραδέχεται ότι δεν είναι πια ζευγάρι
Γιούρκας Σεϊταρίδης - Θωμαή Απέργη: Χώρισαν! Ο ποδοσφαιριστής παραδέχεται ότι δεν είναι πια ζευγάρι

Γιούρκας Σειταρίδης teaser

Ο Γιούρκας Σειταρίδης και η Θωμαή Απέργη χώρισαν! Για τον χωρισμό τους και για πολλά ακόμα μίλησε ο Γούρκας Σειταρίδης στο περιοδικό People.

Ο Γιούρκας Σειταρίδης είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες ποδοσφαιριστές καθώς το βιογραφικό του περιλαμβάνει χρυσά συμβόλαια σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Πόρτο Πορτογαλίας, Ατλέτικο Μαδρίτης, Διναμό Μόσχας: μερικές από τις μεγάλες ομάδες που έχει παίξει ο Γιούρκας Σειταρίδης από τα 23 μέχρι και σήμερα. Ο ποδοσφαιριστής στην συνέντευξη αποκάλυψε πτυχές τόσο της  προσωπικής του όσο και της επαγγελματικής ζωής του.

-Ένιωσες ποτέ πώς ξεφεύγεις λόγω της απότομης επιτυχίας σου;

"Ήμουν 20 ετών οπότε και να είχα ξεφύγει σε εκείνη την φάση δεν ήμουν σε θέση να το καταλάβω. Τώρα όταν θυμάμαι εκείνη την εποχή θεωρώ πως είχα παρασυρθεί λιγάκι. Ίσως η λευκή Lamborghini που οδηγούσα τότε να ήταν υπερβολή. Σήμερα οδηγώ smart και έχω και ένα jeap για όποτε πηγαίνω ταξίδια" δηλώνει ο ποδοσφαιριστής. "Με την κρίση καταλαβαίνεις πως όλα είναι αλυσίδα, αντιλαμβάνεσαι τη πραγματικότητα και μαζεύεσαι" συνεχίζει ο Γιούρκας Σειταρίδης

-Με τον Παναθηναικό ποια είναι η σχέση σου σήμερα;

"Οι σχέσεις μου με τον Παναθηναικό είναι καλές.Είναι η ομάδα μου" εξομολογείται ο Γιούρκας Σειταρίδης. "Απλά δεν τα βρήκαμε σε κάποια πράγματα στην ανανέωση του συμβολαίου και δεν συνεχίστηκε η συνεργασία μας" συμπληρώνει.

Όσον αφορά τη σχέση του με τη Θωμαή Απέργη ο Γιούρκας Σειταρίδης απαντά:" Όταν γράφεται κάτι που ισχύει καλό ή κακό για τα προσωπικά ή τα επαγγελματικά μου δεν θα με πειράξει. Αυτή την εποχή δεν είμαι ερωτευμένος και με τη Θωμαή Απέργη δεν είμαστε πια μαζί".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR