counter

Γιάννα Αγγελοπούλου: Παρουσίασε το βιβλίο της My Greek Drama στον Πειραιά

Γιάννα Αγγελοπούλου: Παρουσίασε το βιβλίο της My Greek Drama στον Πειραιά
Γιάννα Αγγελοπούλου: Παρουσίασε το βιβλίο της My Greek Drama στον Πειραιά

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Το πολυσυζητημένο βιβλίο της, "My Greek Drama" - "Γιάννα" στην ελληνική του έκδοση – παρουσίασε στον Πειραιά το βράδυ της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά Saint Paul.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά Saint Paul κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου υποδέχτηκε την κα. Γιάννα Αγγελοπούλου και εκείνη παρέθεσε ομιλία μετά την προλόγιση του βιβλίου της από τον δημοσιογράφο Λεωνίδα Μπλαβέρη.

Η 560σελιδη αυτοβιογραφία της Γιάννας Αγγελοπούλου επιχειρεί να καταγράψει την διαδρομή της από την Κρήτη των παιδικών της χρόνων μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 μέσα από την αναφορά σε βιώματά της και γεγονότα της δημόσιας ζωής που λάμβαναν χώρα παράλληλα με την δική της ζωή. Η εμφάνιση της Γιάννας Αγγελοπούλου στην εκδήλωση ήτνα όπως πάντα κομψή.

Στην παρουσίαση του βιβλίου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού, πολιτικού, δημοσιογραφικού και επιχειρηματικού κόσμου. Ανάμεσά τους μεταξύ άλλων βρέθηκαν οι: Βάνα Μπάρμπα, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Βασίλης Ζούλιας, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, η Έμυ Λιβανίου, ο Μάκης Τσέλιος, ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Γιώργος Πολυχρονίου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR