counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Η σχέση με τον άντρα μου πέρασε πατατράκ" (video)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Η σχέση με τον άντρα μου πέρασε πατατράκ" (video)
Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Η σχέση με τον άντρα μου πέρασε πατατράκ" (video)

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε βραδινή εμφάνιση σε εγκαίνια καταστήματος το βράδυ της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό". Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης της Νάγιας στη ζωή της αλλά και για την αλλαγή στη σχέση με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, εξ' αιτίας του μωρού.

Ο ερχομός της Νάγιας στην ζωή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

"Είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Είναι η ζωή μου πριν το μωρό και η ζωή μετά. Ξυπνάω και η σκέψη μου είναι στη Νάγια. Είμαστε στο σπίτι και χαιρόμαστε με την κάθε της κίνηση, λες και πέρασε πρώτη στο Πανεπιστήμιο", εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. "Εννοείται ότι το κομμάτι "έρωτας - προσωπική σχέση" περνάει ένα πατατράκ γιατί το ενδιαφέρον και την σημασία την έχει κάποιος άλλος", τόνισε η παρουσιάστρια αναφερόμενη στην σχέση της με τον Θέμη Σοφό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο ΑΝΤ1

"Οι σχέσεις μου με τον ΑΝΤ1 παραμένουν άριστες, άσχετα αν έχει δημιουργηθεί αντίθετη εντύπωση στον κόσμο. Θέλω να ξανακάνω και τηλεόραση, αλλά δεν αγχώνομαι. Το θέμα είναι να υπάρξει η συγκεκριμένη ευκαιρία. Είμαι ανοιχτή", είπε η Σταματίνα για τα επαγγελματικά της.

"Η Σταματίνα είναι εργάτρια. Ο κόσμος την συμπαθεί και την αγαπάει", είπε ο Γιώργος Λιάγκας αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης.

Δείτε τι είπε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR