counter

Γιατί η Φαίη Σκορδά απουσίαζε από "Το Πρωινό" (video)

Γιατί η Φαίη Σκορδά απουσίαζε από "Το Πρωινό" (video)
Γιατί η Φαίη Σκορδά απουσίαζε από "Το Πρωινό" (video)

Φαίη Σκορδά

Απούσα ήταν από το "Πρωινό" η Φαίη Σκορδά, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου. Έχουμε συνηθίσει την καθημερινή ολιγόλεπτη απουσία της Φαίης Σκορδά από το "Πρωινό", που εμφανίζεται στην εκπομπή μετά το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα, και το ίδιο περιμέναμε να συμβεί και σήμερα.

Αντ' αυτού, ο Γιώργος Λιάγκας προλόγισε μόνος την θεματολογία της εκπομπής, από την οποία έλειπε και ο Θέμης Γεωργαντάς. Το μόνο σχόλιο στο οποίο αρκέστηκε ο παρουσιαστής, ήταν πως "έχει πέσει περονόσπορος", χωρίς να αναφέρει τα ονόματα των απόντων. Η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά, με μόνη προσθήκη στο πάνελ της εκπομπής, την Ελεάννα Τρυφίδου.

Καμία αναφορά δεν έγινε στην απουσία της Φαίης Σκορδά, η οποία δεν εμφανίστηκε ούτε λεπτό στην εκπομπή της. Ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε την στήλη της μαγειρικής, των ζωδίων, ακόμα και της ομορφιάς! Ευχόμαστε να μην συνέβη κάτι σοβαρό στην Φαίη Σκορδά και να επιστρέψει σύντομα στην μικρή οθόνη!

Ο Γιώργος Λιάγκας λίγα δευτερόλεπτα πριν πέσει το σήμα τέλους της εκπομπής, αρκέστηκε στο να πει: "Μας έλειψε πολύ η Φαίη, αύριο θα είναι και πάλι μαζί μας".

Δείτε το video με την αποφώνηση του Γιώργου Λιάγκα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR