counter

Η Σάσα Σταμάτη ντύθηκε γλειφιτζούρι... και πήγε στα μπουζούκια!

Η Σάσα Σταμάτη ντύθηκε γλειφιτζούρι... και πήγε στα μπουζούκια!
Η Σάσα Σταμάτη ντύθηκε γλειφιτζούρι... και πήγε στα μπουζούκια!

Η Σάσα Σταμάτη εδώ και περίπου έναν χρόνο έχει αλλάξει το στυλ της και μας αρέσει πολύ! Η Σάσα, επέλεξε να κουρέψει τα μαλλιά της σε κοντό καρέ, κρατώντας πάντα το ξανθό χρώμα, ενώ παρατηρούμε μεγάλη αλλαγή και στο ντύσιμό της.

Πριν μερικές μέρες, η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Fantasia που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης για προγραμματισμένη συνέντευξη που θα προβληθεί τις μέρες των γιορτών, στις μαγνητοσκοπημένες εορταστικές εκπομπές του Πρωινού ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά . Η δημοσιογράφος, επέλεξε Barbie στυλ για την εμφάνισή της, "ψηφίζοντας" για ακόμα μία φορά δημιουργία της καλής της φίλης, Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ οι γόβες της ήταν, Christian Louboutin. Η Σάσα Σταμάτη, φόρεσε ψηλόμεση μίνι φούστα κεντημένη με μεγάλες παγιέτες και ασορτί τοπ. Από πάνω, φόρεσε κοντό γουνάκι σε αποχρώσεις του ροζ και του κίτρινου, κάνοντας εμφάνιση που σίγουρα έμεινε αξέχαστη τόσο σε όσους την είδαν από κοντά αφού έμοιαζε με γλειφιτζούρι, όσο και σε όσους την βλέπουν από τις φωτογραφίες.

Η Σάσα Σταμάτη είτε βρίσκεται στον αέρα του "Πρωινού", είτε όχι, επιλέγει το look που της ταιριάζει και το υποστηρίζει 100%.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR