counter

Η Μπέττυ Μαγγίρα με την κόρη της για ψώνια σε εμπορικό κέντρο!

Η Μπέττυ Μαγγίρα με την κόρη της για ψώνια σε εμπορικό κέντρο!
Η Μπέττυ Μαγγίρα με την κόρη της για ψώνια σε εμπορικό κέντρο!

Μπέτυ Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα με την κόρη της ψωνίζουν σε εμπορικό κέντρο.

Η Μπέττυ Μαγγίρα που διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της, πήρε την κόρη της Αντριάννα και έκαναν μαζί τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους. Λίγο πριν χτυπήσει την πόρτα τους ο "Άη Βασίλης", η μικρή Αντριάννα είχε την ευκαιρία να διαλέξει το δώρο της για την ονομαστική της εορτή!

Tο μεσημέρι του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου ο φακός του ΟΚ! απαθανάτισε τη μέλλουσα μαμά σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, όπου βρέθηκε μαζί με την 3χρονη κόρη της Ανδριάνα και τον πεθερό της Γιάννη Μάζη. "Αφορμή για την επίσκεψή τους εκεί ήταν η ονομαστική εορτή της Ανδριάνας. Της αγόρασαν δώρα και στη συνέχεια κάθισαν για φαγητό και καφέ. Εκεί τους συνάντησε αργότερα και ο Δημήτρης Μάζης" περιγράφει στο περιοδικό πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, έχει μπει στην τελική ευθεία της δεύτερης εγκυμοσύνης της, και από μέρα σε μέρα περιμένει την άφιξη της δεύτερης κόρης της, που αναμένεται να γεννηθεί μετά τις 20 Δεκεμβρίου. Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας η Μπέττυ Μαγγίρα στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους."Της αρέσει πολύ να στολίζει από νωρίς το σπίτι για τις γιορτές. Φέτος τη βοήθησε και η Ανδριάνα που είχε ξεκάθαρη άποψη για τη διακόσμηση" καταλήγει γελώντας το ίδιο πρόσωπο. 

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ!

Εξώφυλλο ΟΚ 422

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR