counter

Υβόννη Μπόσνιακ: Ο Αντώνης πήρε τα μολύβια του και τη ζωγράφισε

Υβόννη Μπόσνιακ: Ο Αντώνης πήρε τα μολύβια του και τη ζωγράφισε
Υβόννη Μπόσνιακ: Ο Αντώνης πήρε τα μολύβια του και τη ζωγράφισε

Σκίτσο Υβόννης Μπόσνιακ

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Υβόννη Μπόσνιακ δημοσίευσε μέσω των προσωπικών της σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, ένα σκίτσο με την μορφή της. Ποιος υπέγραφε το συγκεκριμένο σκίτσο της Υβόννης Μπόσνιακ; Ο Αντώνης! Όχι, ο σύντροφός της, Αντώνης Ρέμος, αλλά ο Αντώνης... Πασχαλίδης.

Το σκίτσο της Υβόννης Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ διατηρεί δεσμό με τον Αντώνη Ρέμο και οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα, μένουν μαζί σε διαμέρισμα στην περιοχή της Γλυφάδας και ο τραγουδιστής στηρίζει το όμορφο μοντέλο, σε κάθε νέο επαγγελματικό του βήμα. Ιδίως τώρα που η Υβόννη Μπόσνιακ υπογράφει την δική της collection ρούχων με εκπληκτικές δημιουργίες την Be You by Yvonne. Βέβαια, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζηλέψει ο Αντώνης Ρέμος τον Αντώνη Πασχαλίδη που εμπνεύστηκε από το πρόσωπο της Υβόννης Μπόσνιακ κι έφτιαξε το σκίτσο, αφού οι δύο άντρες, όχι απλά γνωρίζονται, αλλά φαίνεται να έχουν συγγένεια.

Το πραγματικό επώνυμο του Αντώνη Ρέμου

Το πραγματικό επώνυμο του Αντώνη Ρέμου, δεν είναι Ρέμος, αλλά... Πασχαλίδης! Από τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι το άλλαξε σε Ρέμος και με αυτό τον έχει αγαπήσει ο κόσμος. Ο υπογράφων του σκίτσου, φαίνεται να είναι ξάδελφος λοιπόν, του τραγουδιστή. Ο Αντώνης Πασχαλίδης λοιπόν, που ζει στην Θεσσαλονίκη, τόπο κατατωγής του Αντώνη Ρέμου, έφτιαξε το σκίτσο με την Υβόννη Μπόσνιακ, με το μοντέλο να δείχνει ενθουσιασμένο με το αποτέλεσμα και να τον ευχαριστεί δημόσια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR