counter

Πόσα κιλά είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος; Ανέβηκε στη ζυγαριά και έπιασε τα...

Πόσα κιλά είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος; Ανέβηκε στη ζυγαριά και έπιασε τα...
Πόσα κιλά είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος; Ανέβηκε στη ζυγαριά και έπιασε τα...

Ζυγαριά

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει το Δημήτρη Ουγγαρέζο να κάνει λόγο για τα κιλά του και να αυτοσαρκάζεται όσον αφορά τα... μπούτια του. Με πολλή άνεση και χαλαρότητα δέχεται τα σχόλια των συνάδελφων του για τα κιλά του ακόμη και on air. Τις περισσότερες φορές μάλιστα διακωμωδεί και ο ίδιος την εμφάνιση του με την οποία φαίνεται να μην έχει κανένα πρόβλημα.

Το απόγευμα της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου λίγο πριν ξεκινήσει η καθημερινή του εκπομπή στο Ρυθμό 94.9 παρέα με τον Σταμάτη Din Dan Done ανέβηκε στη ζυγαριά για να αποδείξει ότι δεν έχει κανένα φόβο να ζυγιστεί δημοσίως και να αποκαλύψει τα κιλά του.

Ανέβηκε στη ζυγαριά και εκείνη σταμάτησε στα...

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέβηκε χωρίς κανέναν ενδοιασμό στη ζυγαριά η οποία μαντέψτε τι έδειξε! Ο γνωστός παρουσιαστής ζυγίζει 94.9 κιλά, ούτε καν 95. Ο Ρυθμός 94,9 έχει μπει τόσο βαθιά στο πετσί του που η βελόνα της ζυγαριάς έχει ρυθμιστεί με αυτήν της ραδιοφωνικής συχνότητας. 

Τη φωτογραφία – ντοκουμέντο ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αποδεικνύοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανέβει στη ζυγαριά και να δείξει δημοσίως τα κιλά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Αναρωτιόμαστε αν πάει σε άλλο ραδιόφωνο θα αδυνατίσει ή θα παχείνει αντίστοιχα;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR